Tanıtım ve Bilgilendirme

175K 4.1K 154
                                    

Merhaba arkadaşlar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merhaba arkadaşlar. Nefretten Gelen Aşk'ı yazıldığı ilk günden itibaren takip eden okuyucularım, eminim ki her sahnesini repliğini ezbere biliyordur. Beni birazcık da tanıdıysanız, bir hikayeyi yazarken asla kötü bir amaç gütmediğimi bilirsiniz. Nefretten Gelen Aşk, benim Wattpad dünyasındaki ilk hikayem oldu ve kabul etmeliyim ki çok da yanlışları var. Ancak yaratmak istediğim dünya, nefretin ne kadar kötü bir yöntem olduğunu anlatmak ve affetmenin de ne kadar ince bir detay olduğunu göstermekti. Ve bir de aşkın, gerçek aşkın kazanılmaya değer olduğunu, kalbi kırılan bir kadının peşinde pervane olan bir erkeğin, hem acı dolu geçmişi hem de canından çok sevdiği ama kabullenemediği bir kadınla arasında kalışını anlatıyor bu hikaye. Asla kadını rencide etmek, kötülemek, ezmek gibi bir niyetle yazılmadı hikaye. Tecavüz unsurları falan da yok. Olduğunu söyleyenlere hayret ederek eklemek istiyorum ki, ne bu hikayede ne de yazmış olduğum ne de yazacak olduğum hiçbir hikayede asla tecavüz unsuru olamaz. Ali, Elif'i öptü! ama diyecekler, onlara bunun çok başka bir anlam taşıdığını söyleyeceğim. Okurken ne niyetle okuyorsunuz bilmiyorum ama kötü bir niyet aramayın lütfen.

Hikaye düzenlendi, okurken farklı hissedeceğinizi düşünmüyorum yani, hikayeyi niye düzenlediniz diyeceğinizi pek sanmıyorum. Bazı yerler çıkarıldı, o yerler sizi çok rahatsız ediyordu, onun dışında çok genel bir değişiklik olmadı. Ali yine aynı acımasız Ali olmaya devam ediyor yani, bunu tamamen değiştirirsem, hikaye kendi anlamını kaybedecekti. Zaten sonrasında pişmanlığını da uzun uzadıya yazdım...ben yazdığıma kefilim. Bu hikaye sayesinde ilgiyle takip ettiğiniz bir seri yazdım, o yüzden emeğime saygı gösterilmesini rica edeceğim. Lütfen rica ediyorum, okurken kötü bir niyetle okumayın. Sevgiyle kalın. 

Öfke insanı belki de en dik tutan bir duyguydu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Öfke insanı belki de en dik tutan bir duyguydu. O kadar acımasız, o kadar gözü kör, o kadar farkında değildi ki her şeyin ...kalbi yerinden sökülüp alındığında bomboş bir bilinmezlikte bulmuştu kendini Ali. Ne yapacağını bilemiyor, içindeki bu yabancı duygularla nasıl baş ederim kaygısı ile herkesi kırdıkça kırıyordu. Geçmiş iki pençesini de geçirmişti Ali'nin yakasına. Seni hiçbir yere bırakmam diyordu. 

Ama Ali, bir çift kahverengi gözlere nasıl söz geçirebilecekti ki ? Kırdıkça kırdı onu. O gözlerin koyulaşıp yağmur yemiş toprak gibi dolu dolu kendisine her bakışı kalbini derinden sizlatsa da ...elinden başka türlüsü gelmiyordu. Çünkü başka türlüsünü bilmiyordu. O sert, soğuk, belki de en sessiz insandı. Hayatı simsiyahtı ...onu bulandıracak hiçbir renge izin vermemiş, kendini hep soyutlamıştı.

 Babasından kalan holdingin çok iyi yerlere gelmesini sağlamıştı. Kara Şatom dediği evinde pek durmaz neredeyse bütün gününü çalışarak veyahut dışarıda arkadaşı Yasin ile beraber eğlenerek gecirirdi. Iyi adamdı Ali .. prensipleri olan,kuralcı kontrollü bir adamdı. Ama o kahverengi gözlere baktığı zaman bütün iyiliği ortadan kalkacaktı. Bambaşka bir Ali olacaktı.

Elif küçük bedeni ama büyük kalbiyle ayakta durmaya çalışan, hayat ona ne getirirse getirsin hep neşe ile karşılayan bir insandı. Onun kitabında ağlamak yok, onun kitabında oturup acı çekmek yok, onun kitabında hüzün, kötülük..yoktu.

 Onun kitabı mutluluklardan, sevgilerden, neşelerden, güzelliklerden bahsederdi hep. Küçük sahaf dükkanında gününü gün eder gelen müşterilere şeker verir, isterlerse çay ikram eder .. Ne tür bir kitap istedikleriyle ilgili sohbetler yaparak geçerdi günleri. Hiç aşık olmamış hiç sevmemiş bir kalbi vardı. Saf, temiz , bilmez.

Ama geçmişin kötü ellerinin birisi de Elif'e uzanacaktı. O neşe ile bakan güzel kahverengi gözleri gözyaşlarından başka yer vermeyecekti hiçbir mutluluğa.
Bu iki genç öyle büyük bir aşkın içine düşeceklerdi ki ...ikisi de görmeyecekti önce ..ikisi de bilmeyecekti. Biri hep saf hep masum hep kırılgan kalacak digeri hep kıran hep üzen olacaktı. Kalplere önce öfke ..sonra aşk serpilecekti belki de ... hayatları doğmadan bağlanmıştı sanki. Sanki bu iki yürek yanıp kavrulsun diye yaşanmıştı bütün geçmiş.
Zalim, acı dolu, acımasız bir aşk ...
Kalplere girdiği ilk anlar ...
İlk öpücük ...
İlk heyecanlar ...öfkeli bir geçmişten tutkulu bir aşk doğacak mıydı?
Siyah ile kahverengi gözlerin birbirlerine ilk aşkla bakışı ..Öfke ,nefret, acı, hüzün olmadan ...
İlk kaybediş ama asla son olmayan ...
İlk hatalar ...
Elif'in ilk gözyaşı Ali yüzünden ..
Ali'nin ilk gözyaşı Elif yüzünden ...
Sevgilerinin büyüklüğü onlara bile fazlaydı.

Nefretten Gelen Aşk - TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 1 (Düzenlendi)Where stories live. Discover now