Bölüm 29 : Seviyorum Seni

98.4K 3.7K 122
                                    

"Seviyorum seni ekmeği tuza banıp yer gibi geceleyin ateşler içinde uyanarak ..ağzımı dayayıp musluğa su içer gibi,ağır posta paketini, neyin nesi belirsiz,telaşlı, sevinçli, kuşkulu açar gibi,seviyorum seni denizi uçakla ilk defa geçer gibi.İstanbul'da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldanan bir şeyler gibi,seviyorum seni "Yaşıyoruz çok şükür!" der gibi."

Ali ile Elif kararlaştırdıkları gibi ertesi günü nikah dairesine gittiler ve Ali'nin aldığı nikah tarihini iptal ettirdiler

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ali ile Elif kararlaştırdıkları gibi ertesi günü nikah dairesine gittiler ve Ali'nin aldığı nikah tarihini iptal ettirdiler. Ali, Elif'e dönüp hangi güne almak istediğini sorduğunda Elif gülerek iptal edilen günün aynı saatinde tekrar aktif edilmesini istediğini söyledi.

Nikah işlemleri görevlisi ikisine de ters bir bakış attı. Madem aynı günde aynı saatte nikah günü alacaklardı, o zaman neden önceki başvuruyu iptal ettirmişlerdi?

Bu duruma nikah görevlisi sinirlenmiş gibi gözükse de Ali asla sinirlenmemişti. O anda herkesin içinde onu delice öpme arzusuna karşı kendini engellemek zorunda kalmıştı. Birlikte nikah günü almak istediği için onu anlıyordu. Onun kadınsı yapısının bunlara önem verdiğini biliyordu elbette.

O yüzden sabah kahvaltıdan sonra ilk iş nikah dairesine gelmek olmuştu. Elif'in merakla hangi günü söyleyeceğini beklerken Elif yine aynı gün ve aynı saatte olsun istemişti. Yani, Ali'nin seçimine sadık kalmıştı ama kendisi yeniden başvurmuş olmuştu.

Cuma günü öğleden sonra saat 14:30'da nikahları kıyılacaktı ve ondan sonra eğlenmek için arkadaşlarıyla beraber bir akşam yemeği yiyecekler ve sonra genç çift baş başa kalacaklardı.

Nikah dairesinden çıktıktan sonra arabaya bindiler.

"O ayırttığın eve bakmaya mı gidiyoruz?"

Ali ona yandan bir bakış attı. "Evet, inşallah beğenirsin." Gözleri mutlulukla parladı. "Ben beğeneceğini düşünüyorum ama yine de göreceğiz."

Elif gülümseyerek kemerini çözdü ve ona doğru uzanıp yanağına öpücük kondurdu. Ali onun kendisine doğru gelişini görünce yanağını ona doğru eğmişti. Elif burnunu onun yanağına sürttü ve sakallarının tenine batmasının verdiği hazzı içine çekti. Ali gözlerini yummak istese de araba kullandığı için bunu yapamadı. Elif, bir kez daha öptü yanağını ve ayrılmadan önce kokusunu içine çekip geri koltuğuna geçip kemerini tekrar bağladı.

Kafasını kaldırıp Ali'ye baktığında aşk dolu gözlerle kendisini izlediğini fark etti.

Birden utanarak, "Önüne bak Ali, kaza yapacağız." dedi. Ali sırıtarak önüne döndü.

"Seviyorum."

Elif onun ne dediğini tam olarak anlamamıştı çünkü Ali anlaşılmaz bir şekilde homurdanmıştı. Tek kaşını kaldırarak Ali'ye baktı. "Ne dedin?"

Nefretten Gelen Aşk - TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 1 (Düzenlendi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin