Bölüm 24 : Teslimiyet Sarhoşluğu

143K 4.6K 211
                                    

Bardaktan boşanırcasına yağmur 
Aklımda sen... 
..........işte bekliyorum yine, 
Hayal üstüne, hayal kuruyorum, 
Cevabını bulamadığım sorularla 
Yoğrulduğum bu gece. 
Gözlerim taş duvarlarda, 
Ağlamaklı bekliyorum yine, 
Keşke keşke gelebilsen... 
Ne dokunmak, ne sarılmak, 
Ne de öpmek, 
Yalnızca karşımda seni bulmak... 
Bunca yalnızlığa değer misin bilmem? 
Aklımda sen sadece sen... 

Bölüm sonundaki açıklamayı okuyunuz ve multimedyadaki müziği dinleyerek bölümü okuyunuz

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm sonundaki açıklamayı okuyunuz ve multimedyadaki müziği dinleyerek bölümü okuyunuz.

Genç adam sevdiği kadının teslimiyetinin verdiği şoku atlatamamışken Elif, kollarını Ali'nin boynuna doladı ve dudakları karşılık almayınca dudaklarını çekip yüzünü sevdiği adamın boynuna gömdü.

Sıkı sıkı sarılıp yağmur kokusuna karışmış erkeksi kokusunu içine çekti. Kalbinde tarifi edilemez bir mutluluk vardı. Sanki ona teslim olduğu an omuzlarındaki bütün yükler kalkıp gitmişti.

Kalbi küçük bir çocuğun saf coşkusu içerisindeydi. Seviyordu. Aşıktı. Ona doya doya sarılabiliyordu. Yüreğinde kuşlar özgürce kanat çırpmaya başlamıştı.

Ancak Ali hala kendisine karşılık vermemişti. Coşkusundan bunu farketmemişti Elif. Kollarını yavaşça onun boynundan çekti ve kafasını kaldırıp sevdiği adamın yüzüne baktı.

Ali'nin şaşkın bir şekilde açılan gözlerini görünce kıkırdamak geldi içinden. Az önce yüzünde dolaşan bıyık altı gülüş yoktu, onun yerine gözleri irice açılmış bir şekilde kendisine bakıyordu.
Elif de ona gülümseyerek bakarken, Ali daha fazla sessiz kalamadı. Elif'in söylediğini ve hareketlerini kalbi çoktan kabul etse de aklı belki yanlış anladığını söyleyip duruyordu.

Elif'in doğrulamasına ihtiyacı vardı. O güzel ağzından duymak istiyordu. Duyduğu vakit ise Allah yardımcısı olsundu, artık hiçbir şey Elif'i elinden kurtaramazdı.

Derin bir nefes alıp, "Ne demek oluyor bu?" Diye sordu. Onun gözlerindeki ışıltı kalbindeki bütün umutları yeniden ayağa kaldırıyordu. Ama dilinden duymaya ihtiyacı vardı.

Genç kadın gözlerini kaçırmadan, dosdoğru sevdiği adamın gözlerinin içine bakıyordu.

"Ne anladıysan o." Sözlerinin Ali üzerindeki etkisi görülmeye değerdi. Genç adam kalbinin hiç bu kadar hızlı attığını bilmezdi. Sanki mutluluklarla dolu bir dünyanın kapısı açılmış da genç adama bahşedilmiş gibiydi.

Nefretten Gelen Aşk - TAMAMLANDI - AŞK SERİSİ 1 (Düzenlendi)Where stories live. Discover now