Is it true that she is pragnant, Justin?

52 2 0
                                    

Justin pakt mijn hand vast en samen lopen we naar het lokaal waar we les hebben.
,,Bieber en McClain jullie zijn te laat.'' Zegt de docent zuchtend als Justin en ik het lokaal binnen komen lopen. ,,Sorry mevrouw het is mijn fout.'' Hoor ik Justin zeggen. Ik zucht en leg mijn hoofd zachtjes tegen Justin's arm. ,,Nou goed dan, ga maar zitten.'' Besluit de docent. Justin en ik lopen naar de lege plek achter in het lokaal en nemen plaats op de laatste 2 lege plekken.

- 17 weken verder

Ik lig op Justin's schoot en Justin heeft zijn handen op mijn buik liggen. ,,Je kunt al een beetje zien dat je een buikje begint te krijgen.'' Fluistert Justin met een lach op zijn gezicht wat mij ook laat glimlachen. ,,Misschien moeten we maar bekent maken dat we een kindje verwachten?'' Fluistert Justin weer. Ik draai me naar Justin toe en kijk hem met een gezicht van verdriet maar ook goedkeuring aan. ,,Ik hou van je Heaven.'' ,,Ik meer van jou Justin.'' Justin lacht en drukt voorzichtig zijn lippen op de mijne.

,,We are gonna do this babe! I love you!'' Justin kijkt me met een vragende blik aan. Ik knik met een lach en leg mijn hoofd op zijn schouder. Justin plaatst de foto van mij in bikini terwijl ik mijn handen op mijn buik heb en je duidelijk kan zien dat er wat in mijn buik aan het groeien is, op instagram en twitter met de caption We are gonna do this babe! I love you! 

,,Laten we naar de McDonalds gaan!'' Roept Justin lachend terwijl hij uit de keuken te voorschijn komt. ,,Wat heb je gedaan?'' Vraag ik hem lachend. ,,Niets...'' ,,Justin?'' ,,Oké goed ik heb de pizza laten aanbranden.'' Bekent hij beschamend. Ik sta lachend op en loop naar Justin toe. Als ik eenmaal voor hem sta druk ik mijn lippen op zijn zachte wang die licht roze is gekleurd door schaamte. ,,Sukkeltje dat je ook bent.'' Fluister ik. ,,Maar wel jou sukkeltje babe.'' Ik glimlach en draai me vervolgens om om naar de kast te lopen voor de auto sleutels maar Justin houd me tegen. ,,Krijg ik niet een kus?'' ,,Ik heb je net een kus gegeven!'' ,,Maar dat was op mijn wang!'' Roept Justin verdrietig. ,,Een kus op je lippen moet je verdienen.'' ,,Ik betaal je Mac en ik rij.'' Stelt Justin meteen voor. Een lach vormt zich op mijn lippen en ik spring op Justin en druk mijn lippen op de zijne. ,,Deal.'' Fluister ik wanneer ik mijn lippen voorzichtig los maak van de zijne. Justin glimlacht en legt zijn arm om mijn middel en we lopen naar buiten.

,,Justin is het echt waar dat Heaven zwanger is?'' ,,Is ze zwanger van jou Justin?'' ,,Wat vinden Sofia en Selena hier van Justin?'' ,,Hoe lang ben je al zwanger Heaven?'' ,,Waarom vergiftig je je kind met junkfood Heaven?'' We worden letterlijk bekogelt met vragen door de paparazzi als we de McDonalds uit komen lopen. ,,Gewoon negeren princess.'' Fluistert Justin terwijl hij me stevig vast houd als we door de menigte heen lopen. Als we eindelijk bij de auto zijn stappen we gelijk in en rijden weer terug naar huis.

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now