I love you more.

52 2 1
                                    

,,H-Heaven?'' Ik open mijn ogen helemaal en zie dat Justin mij nog steeds vast heeft. Ik lach klein en knuffel Justin. ,,Wat is er gebeurt?'' Vraagt Justin voorzichtig. Ik maak me rustig los uit Justin's knuffel. ,,Ik denk dat ik je dat beter kan laten zien.'' Fluister ik verdrietig. Ik leg mijn hand op zijn wang en laat hem de herinneringen zien. De herinneringen van dé avond en van wat er daarnet is gebeurt. ,,Dat.. Maar..'' Er ontsnapt een traan uit Justin's oog hoek. ,,Ik kan niet zonder je Heaven.'' ,,Je kunt het Justin. Ik weet dat je het kunt.'' Moedig ik hem aan als ik voorzichtig mijn mijn duim zijn traan weg veeg.

,,Weet je zeker dat je gewoon weer naar school wilt lieverd?'' Vraagt Justin met een slaperige stem terwijl hij mij nog dichter tegen zich aan trekt. ,,Nee, naar we moeten wel.'' Ik geef hem een kusje op zijn neus en maak me los uit zijn greep waar ik in fail aangezien Justin veel sterker is dan mij. ,,Babe mag ik mij alsjeblieft omkleden?'' ,,Misschien als ik een kusje krijg.'' Ik grinnik en geef Justin voorzichtig een kus op zijn lippen wat uiteraard uitloopt op een uitgebreide zoen. Ik trek voorzichtig terug en kom op adem. ,,Mag ik me nu wel omkleden?'' Vraag ik als ik weer een beetje normaal kan ademen. Justin knikt en laat me los waardoor ik kan staan. Ik loop naar de kast en pak er een wit hemdje met een zwarte skinny jeans uit en natuurlijk schone lingerie. Ik loop naar de bad kamer en kleed me uit. Vervolgens stap ik onder de douche.
Na 5 minuten hoor ik de badkamer deur open gaan en komt Justin naar binnen gelopen en komt bij me onder de douche staan. Ik draai me naar hem om en sla mijn armen rond zijn middel. ,,Ik hou van je.'' Fluister ik. ,,Ik meer van jou.''


Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now