Back to hell, again.

94 1 0
                                    

Justin POV

,,U kunt dit niet doen! Het zal z'n dood worden!'' Hoor ik Heaven half huilend schreeuwen. ,,Misschien. Misschien ook niet. Maar je moet begrijpen dat het niet veilig is voor ons om een mensen in onze wereld te hebben. Vooral niet in deze periode!'' Zegt de directrice streng. ,,Dan ga ik met hem mee.'' ,,Dat word je dood.'' ,,Misschien is dat nog niet zo erg!'' Hoor ik haar zacht fluisteren. ,,Heaven!'' ,,Ik ga met Justin mee als hij terug moet.'' Hoor ik haar nog zeggen voordat ze mijn richting op komt lopen. Ik loop snel terug naar onze kamer.

,,Justin?'' ,,Ja?'' ,,We moeten praten.'' Ik knik en ga op bed zitten. Heaven gaat tegen over me zitten en kijkt naar beneden. ,,Het is niet veilig voor jou om hier te blijven en..'' ,,Ik moet weg?'' ,,Hoe..-'' ,,Ik hoorde jullie gesprek net. En ik wil niet dat je je leven in gevaar brengt voor mij. Het is het niet waard.'' Ik zie haar weg kijken en ze wil opstaan om weg te lopen maar ik pak haar bij haar arm vast en trek haar naar me toe. Ik sla m'n armen om haar heen en probeer haar te trosten aangezien ze aan het huilen was.

,,Ik ga met je mee Justin.'' ,,Heaven, je moet hier blijven. Ik red me wel.'' ,,Nee Justin. Ik ga met je mee. Ik kon mijn ouders niet beschermen en m'n tante. Maar..'' Ze kijkt me recht in m'n ogen aan en ik voel haar pijn...

- Twee dagen later

,,Het spijt me dat het zo heeft moeten lopen.'' Horen we de directrice nog zeggen.
Ik zucht en pak Heaven's hand vast. Ze kijkt me aan en glimlacht. Nee we hebben niets mocht je dat soms denken. Heaven zwaait 2 keer met haar staf en we staan binnen twee seconden weer 'in de mensenwereld'.

- Volgende dag op school.

,,Justin waar heb je al die tijd gezeten?'' Hoor ik Ryan roepen als ik de school weer in loop.

Heaven POV

Terug op school. Terug in hell. Terug het stille meisje. Terug de oude ik.

Justin en ik lopen de school in en gelijk komt Ryan op hem aflopen en beginnen ze een heel gesprek. Ik loop maar alvast naar het lokaal waar ik zo les heb. Aangezien het toch niemand boeit dat ik er ook weer ben. Wacht begrijpelijk is maar goed.. We zien wel hoe de dagen in hell gaan...



Sorry, kort stukje. Ik heb nog steeds niet echt inspiratie om te schrijven en het is nu half 3 's nachts geweest dus misschien ligt het daar aan maar goed. Ik voelde me schuldig dat ik zolang niet had geschreven vandaar dat ik nu dit stukje schrijf. Ik weet nog niet wanneer ik weer ga uploaden maar ik hoop zo snel mogelijk.

BTW Op welke dagen zouden jullie het leuk/fijn vinden dat ik ga uploaden?

Ik hou van jullie!

Loves D

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now