It's over!

55 2 0
                                    

- 3 maanden later -

,,Als je liever bij Sofia bent rot je toch op!'' Schreeuw ik naar Justin terwijl de tranen over mijn wangen rollen. ,,Fijne dag nog Heaven!'' Schreeuwt Justin terug en hij vertrekt. Ik begin nog harder te huilen als dat nog mogelijk was maar voel ook een hoop woede op komen waardoor ik met dingen ga smijten. Als ik besef waar ik mee bezig ben laat ik tegen de muur aan zakken en trek mijn knieën op en begin weer te huilen en even later val ik in slaap.

Ik word wakker op de grond en kijk op de klok die 8 uur aan geeft. Ik zucht, sta op en loop naar boven. Ik ga rustig onder de douche staan en doe alles wat ik moet doen. Als ik uit de douche ben doe ik mijn kleren aan en vervolgens doe ik mijn make-up. Ik ben wel toe aan wat veranderingen.
Ik loop naar beneden en trek mijn schoenen aan en doe mijn staf in mijn schoenen. Ik loop de woonkamer in en trap op het glas wat er ligt van gister avond. Dat ruim ik later wel op. Ik pak mijn tas van de tafel. Ik kijk snel of er nog ergens sigaretten liggen en pak het pakje ook mee. Ik loop naar de garage en ga mijn mijn BMW naar school. 

Ik loop de school binnen en loop naar het lokaal waar ik les heb, aangezien ik toch al te laat ben loop ik gewoon rustig. Ik open de deur en de docent kijkt op. ,,Te laat McClain.'' Ik negeer het en neem plaats aan de lege tafel achter in en gooi mijn voeten op de stoel naast mij. Geen Bieber meer die hier gaat zitten.


Don't Judge MagicWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu