Human world

99 4 1
                                    

Als ik wakker word zie ik Justin niet meer in z'n bed liggen. Ik stap snel uit bed en wil naar het kantoor van het hoofd van de school gaan om te kijken of Justin daar is. Als ik door de gang loop zie ik op een gegeven moment Justin met het hoofd praten. Ik ga op de hoek van de muur staan zodat ze me niet kunnen zien maar ik hen wel kan horen. ,,Alstublieft ik moet heel even terug. Het is maar voor 10 minuten!!'' ,,Justin dat zal echt niet gaan. Het is te gevaarlijk!'' ,,Oké, ik begrijp het.'' ,,Goed ga nu maar terug naar je kamer voordat Heaven je kwijt raakt.'' Ik hoor Justin zuchten en mijn richting op komen. Als hij de hoek om is pak ik hem bij z'n pols en gebaar dat hij stil moet zijn. Hij begrijpt het en ik trek hem mee. 

,,Wat doen we hier?'' Vraagt Justin. ,,Waarom wil je terug naar de mensen wereld?'' Antwoord ik Justin's vraag met een vraag. ,,Zodat ik m'n beliebers kan vertellen dat ik een poos niet op social media etc. zal zijn.'' Ik knik en ga verder met zoeken. Na even zoeken pak ik een mantel tevoorschijn. ,,Wat is dat?'' ,,Harry Potter gekeken?'' Justin schud z'n hoofd. ,,Je mist echt wat in je leven, maar dit is een ontzichtbaarheidsmantel. Hier door zal niemand je zien. Maar wel horen.''  ,,Wat wil je d'r mee doen?'' ,,Simpel. Ongezien in de mensenwereld komen en weer terug, zonder dat we gevaar lopen.'' Zeg ik met een duh gezicht. 

,,Pak m'n hand vast.'' Zeg ik tegen Justin. ,,Hoezo?'' ,,Omdat ik dat wil nu goed?'' ,,Ew'' ,,Idioot je wilt toch ook naar de mensen wereld.'' Justin knikt en pakt m'n hand. Ik spreek de spreuk uit en we zijn binnen 2 tellen in de mensen wereld. ,,Oké nu snel de mantel om.'' Zeg ik.

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now