Aguamenti

60 1 0
                                    

Ik hoor de klok 2 uur slaan en ik sta klaar op het terrein voor de school. Binnen een paar seconden zie ik de het een paar meter voor me ietsje waziger worden en even later staat Satan daar met zijn volgelingen. Ik slik even maar pak dan mijn toverstaf.

,,Curcio.'' Hoor ik Satan zeggen en er gaat een enorme pijn door mijn lichaam en ik gil het uit van de pijn. ,,Finite'' Hoor ik iemand achter mij roepen. De pijn stopt en ik val op de grond. ,,Avada Kedevra!'' Hoor ik even later. Ik kijk op en zie Jaden bewegingsloos op de grond liggen. Ik sta op en ren naar Jaden toe. Ik laat me naast hem neer zakken en knuffel hem. ,,Je hebt 1 uur.'' Ik kijk op naar het monster dat zo juist Jaden vermoord heeft. ,,Anders zullen er meer doden vallen.'' Zegt hij kil en verdwijnt maar zijn volgelingen blijven. Ik kijk terug naar Jaden en geef hem een kus op zijn voorhoofd. ,,Heaven?'' Ik raak verstijft bij het horen van zijn stem. ,,Wat doe jij hier?'' ,,Die gast in het lokaal zei dat we allemaal veiliger waren als we hier waren, dus nam hij ons mee.'' Ik leg jaden zachtjes neer en sta op. ,,Ga naar binnen en verstop je.'' Zeg ik tegen Justin terwijl ik hem met een dode blik aan kijk. Hij knikt en loopt vervolgens weg.

,,Ahh'' Ik draai me om en zie een Dementor iemand een 'kus' geven. ,,Expecto Patronum!'' Roep ik uit en mijn patronus, een hert, komt uit mijn staf en de dementor gaat weg. Ik zie de persoon op de grond vallen dus ren ik naar diegene toe. Als ik bij de persoon ben zie ik dat het Sofia is. Ugh waarom moest ik haar nou helpen? Ik til haar op en loop met haar naar binnen. Ik zie niemand van school meer dus besluit ik haar maar naar mijn kamer te brengen.

,,Aguamenti'' Er komt wat water uit mijn staf en ik richt het op Sofia die vervolgens wakker schrikt. ,,Blijf hier, kom nergens aan en ga vooral niet rond neuzen in de school. Het zal je dood worden.'' Zeg ik op een strenge toon. Ik zie haar al een 'bitch face' trekken en klaar om tegen me in te gaan. ,,Hier. Blijven.'' Beveel ik haar en sla de deur met een klap dicht.

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now