Heaven with Justin!

46 1 0
                                    


,,Het komt goed ja?'' Ik knik en geef Jaden een knuffel. ,,Dank je.'' Jaden glimlacht waarna ik de auto uit stap. Jaden rijd weg en ik loop naar binnen. Ik loop naar binnen en loop meteen naar mijn kluisje waar June al op me staat te wachten. ,,Hey girl!'' Roept June blij terwijl ze me in een knuffel trekt. ,,Hey'' Antwoord ik haar en knuffel haar terug. Als ze me los laat gooi ik de boeken die ik niet meer nodig heb in mijn kluisje en doe vervolgens mijn kluisje weer dicht. ,,Kantine?'' Ik knik en loop met June naar de kantine.

,,Maar Heaven, zijn jij en Jaden een ding?'' Vraagt Lisa uit het niets. ,,Wat nee, wie zegt dat? We zijn gewoon beste vrienden!'' Ik zie Lisa met haar ogen naar rechts gebaren dus kijk ik naar rechts en zie Justin daar naar ons zit te kijken terwijl Sofia aan zijn nek hangt. Justin's ogen ontmoeten de mijne maar ik kijk gelijk weer weg. Ik ben klaar met hem. ,,Hoe gaat het nu eigenlijk met je? Na vorige week en zo.'' Vraagt Mary om van onderwerp te veranderen ,,Wel goed denk ik.''

,,Goed klas ik heb een project samen gesteld voor jullie en dat ga je met zijn tweën doen. Je gaat samen 1 onderwerp kiezen en dat ga je uit werken in een presentatie dat ga je vervolgens ook samen presenteren voor de klas.'' Vertelt de Engels docent. ,,Heaven, wij gaan samen goed?'' Fluistert/roept June. Ik grinnik en knik dan. ,,Dat is niet nodig dames, ik heb de 'groepjes' al gemaakt. En als ik hier zo zie gaat June met Max en Heaven met Justin.'' Ik sla mezelf letterlijk voor mijn hoofd. Normaal doen mensen altijd fysiek een facepalm op deze momenten maar ik doe niet aan fysiek.

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now