Bieber, we need to talk!

66 2 1
                                    

,,Heaven?! Jij ging toch met het mensenkind mee?'' ,,Ik.. Satan.. Hoofd.. Naam...'' Ik voel m'n hoofd licht worden en voor ik het weet word het zwart voor mijn ogen.

Ik word wakker in volgens mij de ziekenzaal. ,,Heaven ik zie dat je wakker bent.'' Zegt de directrice. ,,We moeten praten.'' Ik knik nogmaals. De directrice gaat op het voeteneind zitten en begint haar verhaal. ,,De dingen zijn erger dan dat we dachten.'' Ik kijk haar verbaasd aan en vraag dan ook wat ze bedoelt. ,,Satan weet van Justin af. Hij weet van je vrienden en school.'' ,,Dus dat betekent dat niemand meer veilig is?'' De directrice knikt. ,,We moeten iets doen! We kunnen hier niet zitten en niets doen!'' ,,Heaven rustig. Er zijn al dementors naar je school gestuurd.'' ,,Ja en dat ging ook zo goed de laatste keer dat ze dat deden!'' ,,Heaven je kunt niets anders doen! Ze zullen je er voor naar Azkaban sturen!'' ,,Dat moet dan maar. Maar ik laat de mensen hier niet het slachtoffer van worden!'' Ik sta op en ga terug naar de mensen wereld.

,,Heaven waar ben je al die tijd geweest?'' Vraagt  June,,Dat zal ik je later uitleggen. Weet je misschien waar Justin is?'  ,,Uhm ja, hij is in de kantine.'' Ik bedank June en loop naar de kantine.

,,Bieber, we moeten praten.'' ,,Ik ben een beetje druk hier.'' Zegt Justin terwijl hij z'n gezicht terug trekt van het meisje waar hij vanmiddag mee aan het kloten was. ,,Nu Justin.'' Ik draai me om en loop de kantine uit gevolgd door Justin. ,,Ik hoop voor je dat het belangrijk is.'' Ik stop met lopen en draai me om naar Justin. Ik kijk hem recht in z'n gezicht aan. ,,De school staat op het punt vermoord te worden. Aan jou de keuze.'' ,,Wacht wat?'' ,,Hij weet van jou af. Hij weet van alles hier af. En hij gaat het vernietigen.'' ,,Hoe weet je dat?'' ,,Maakt dat uit?' Justin schud zijn hoofd en komt op zijn volgende vraag. ,,Waarom zou hij dat doen?'' Ik zucht. ,,Kunnen we het daar later misschien over hebben? Dat licht namelijk nogal ingewikkeld.'' ,,Ja nee natuurlijk. Want ja we hebben toch zeeën van tijd.'' ,,Alsjeblieft Justin!'' Justin zucht maar gaat uiteindelijk toch akkoord. ,,Ik heb een plan om de school te beschermen.. Maar dat betekent dat ik in de gevangenis beland.'' ,,Daar kun je jezelf toch uit toveren?'' ,,Het is geen gevangenis zoals op de mensenwereld. De dementors zijn de bewakers van de gevangenis in de toverwereld..'' ,,Oh'' ,,Maar goed, ik ga je hulp nodig hebben.'' Justin knikt en ik leg hem het plan uit. 

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now