Crucio

56 1 0
                                    

,,Oh Heaven?'' Ik draai me om en zie Vlom staan met zijn staf op Justin gericht. ,,Laat hem gaan Vlom.'' ,,Waarom zou ik? Ik heb wel zin in wat plezier.'' Hij krijgt een gemene lach op zijn gezicht en ik zie zijn lippen bewegen en 2 seconden later vult Justin's geschreeuw mijn oren. ,,Crucio!'' Roep ik uit naar Vlom en Justin stopt met schreeuwen en nu is het Vlom die vergaat van de pijn. 
Ik voel een hand op mijn schouder. ,,Heaven, stop.'' Hoor ik een kwetsbare stem zeggen. Ik laat mijn staf zakken en draai me om naar Justin. Ik sla mijn armen om hem heen en knuffel hem stevig. Ik zie dat hij schrikt van mijn reactie maar ook zijn armen om mij heen slaat. Hij maakt zich iets losser uit de knuffel en kijkt me aan. Ik kijk omhoog en kijk hem recht in z'n ogen aan en even later voel ik Justin's lippen op de mijne. Even verdwijnt alles om ons heen maar dan komt de realiteit weer naar boven en trek ik terug.  ,,Sofia is in mijn kamer, ik heb gezegd dat ze er niet uit mocht, dus die blijft daar hopelijk wel veilig zitten.'' Fluister ik bijna onhoorbaar terwijl er een traan over mijn wang rolt. ,,Heaven, wat ga je doen?'' Ik kijk Justin aan met tranen in m'n ogen. ,,Conjurus Infarctus'' Fluister ik en verdwijn voor Justin's ogen.

Ik kom voor het verboden bos neer en loop mijn weg naar de plek waar ik Satan zou moeten 'ontmoeten'.
,,Ik wist dat je zou komen.'' Hoorde ik een afschuwelijke stem zeggen toen ik de plek gevonden had. Ik keek op en zag Satan staan met al zijn volgelingen. ,,Klaar om dood te gaan?'' Ik kon niet meer antwoorden want er kwam al een enorme pijn door me heen. Een ergere pijn dan de pijn die je krijgt bij de crucio-spreuk.


Don't Judge MagicМесто, где живут истории. Откройте их для себя