I've missed you!

65 1 0
                                    

Ik maak me los uit zijn knuffel en kijk hem aan. ,,Wat doe je hier?'' Vraag ik hem terwijl ik hem boos probeer aan te kijken. ,,Ik hoorde dat.. Ik dacht een kans gevonden te hebben om jou terug te zien dus die wou ik nemen.. En nu staan we hier.'' ,,Je ging weg zonder iets te zeggen.'' ,,Heaven alsjeblieft, kunnen we het hier later over hebben?'' Ik knik en we richten ons samen tot de volgelingen van Satan.

,,Heaven achter je!'' Roept Jaden. Ik draai me om en zei een dementor voor me. ,,Expecto Patronum!'' Roep ik uit en er komt een sterke lichtstraal uit mijn toverstaf. De dementor gaat weg en ik vecht weer verder.

Het gevecht is gedaan en ik onthef de spreuk die ik gedaan had om de kantine onzichtbaar te maken. Ik zie dat er mensen aan het huilen waren en in shock waren. ,,Misschien is het beter voor iedereen dat je ze van dit moment bevrijd..'' Hoor ik naast me terwijl ik iemand een arm om m'n heup voel slaan. Ik kijk op en zie Jaden  naast me staan. Ik knik en richt me tot de menigte in de kantine. ,,Amnesia.'' Er komt een lichtstraal uit m'n staf terwijl ik zie dat Jaden de rommel opruimt.

School gaat weer verder maar ik ben niet naar de lessen gegaan omdat ik met Jaden wilde praten, dus lopen we nu samen over het strand. ,,Jaden?'' Ik stop met lopen en Jaden gaat voor me staan terwijl onze handen nog steeds verstrengeld waren. ,,Waarom ging je weg?'' ,,Ik dacht dat dat het beste was voor ons beiden. Maar nu ik er op terug kijk besef ik dat ik een grote fout heb gemaakt.'' Ik knik en voel een traan over m'n wang lopen dus kijk ik naar beneden. Ik voel hoe een hand voorzichtig mijn kin vast pakt en mijn hoofd lichtjes omhoog duwt waardoor ik Jaden recht in z'n ogen aan kijk. Hij legt voorzichtig zijn hand op m'n wang en veegt mijn traan weg. ,,Ik hou van je Heaven.'' Fluistert hij terwijl hij zachtjes z'n hoofd naar mijn hoofd toe buigt en enkele seconden later voel ik hoe zijn zachte lippen tegen de mijne aan komen. Even voelt het alsof alles verdwijnt en alleen Jaden en ik er nog zijn. We trekken voorzichtig terug om op adem te komen. ,,Ik kom bij je op school, in de mensen wereld.'' Zegt Jaden na een tijdje. Ik knik en geef hem een knuffel. ,,Ik heb je gemist.'' Zeg ik terwijl hij zijn armen ook om mij heen slaat en ik mijn gezicht tegen hem aangraaf. ,,Wees alsjeblieft weer mijn meisje?'' Fluistert Jaden tegen mijn haar. Ik kijk op ,,Als je belooft me nooit meer achter te laten.'' ,,Belooft.'' Zegt Jaden onmiddellijk. Ik lach en druk liefdevol mijn lippen op die van Jaden.

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now