Laat me los!

57 1 0
                                    

- Een paar dagen later -

School is weer begonnen. Docenten op Hogwarts hadden besloten dat ze het geheugen gingen wissen van de dreuzels die hier waren tijdens het gevecht, behalve dat van Justin. Hij wist te veel waardoor ze het niet konden wissen zonder zijn hele geheugen te wissen. ,,Heaven let jij ook even op?'' Onderbreekt meneer Chase mijn gedachten. Ik knik en focus me weer op de les.

Ik loop door de gangen van school als ik tegen iemand op knal. ,,Sorry.'' Zeg ik als ik opsta. Ik kijk naar degene waar ik tegen aan liep. Als ik zie dat het Justin is pak ik snel mijn tas en wil weg lopen maar hij pakt me bij m'n pols waardoor ik niet ver kom. ,,Laat me los Bieber.'' Sis ik hem toe. ,,Niet voordat wij gepraat hebben.'' ,,Er valt niets te praten.'' ,,Komt het door de zoen? Doe je zo omdat ik je zoende?'' zijn grip verzacht als hij dat onderwerp omhoog brengt en mijn gezichtsuitdrukking verandert ook. ,,Justyy! Waarom heb je dat monster vast?'' Ik kijk op en zie Sofia aan Justin's schouder hangen waardoor Justin mij los laat. Ik grijp mijn kans en loop op snel tempo weg.

De dag is eindelijk over en ik loop snel naar mijn kluisje. Ik doe mijn boeken in m'n kluisje en pak m'n jas d'r uit. Ik doe mijn kluisje dicht en wil me omdraaien maar word terug tegen de kluisjes aan geduwd. ,,Je liet me niet uit praten vanmiddag.'' Hoor ik Justin's stem in m'n oor fluisteren.

Don't Judge MagicWhere stories live. Discover now