Eighth

242 36 2
                                    

Poledne, 8. prosince.

Poté, co jsem dal gauč do pořádku a uklidil celý obývák, jsem uvařil oběd a šel vzbudit Louise. Byli jsme vzhůru dlouho, tak jsem ho nechal vyspat.
Louis byl zachumlaný v peřině, schoulený v klubíčku. Vypadal tak klidně, že se mi ho ani nechtělo budit.

Pohladil jsem ho po vlasech a vtiskl polibek na čelo. Trochu se zavrtěl. Lehnul jsem si k němu a znovu ho políbil, tentokrát na nos. Nakrčil ho a otevřel oči. "Ahoj, Haz." Usmál se a zalehnul mě. Zasmál jsem se, když si položil hlavu na můj hrudník a vzal mě za ruku.

"Dneska pojedeme pryč," řekne a já zamručím. Cvrnkne mě do nosu a zakření se. Přestože spal dlouho, má tmavé kruhy pod očima. Přejedu po nich a on našpulí pusu.
"Nezajímá tě kam?" Zeptá se a já přesunu svoje ruce na jeho zadek.
Pořád mě přitahuje, nedivím se, že jsme před dvěma lety nedělali skoro nic jiného než sex.

"Zajímá," přikývnu a Louis mi stiskne bradu mezi prsty. Čekám, co z něj vypadne. Chvíli zkoumá můj obličej, nakonec se ale zahihňá a políbí mě.
"To bude překvapení, Haz." Protočím očima a zvednu ho, je tak strašně lehký, mám pocit, že váží stejně jako Darcy, i když vím, jak je to absurdní. Položím ho vedle sebe a zvednu se.
"Bude oběd, ty spáči. Tak se obleč a přijď." Řeknu a on zakňourá.
"Nemůžeš mě odnést?" Zeptá se zoufale a spadne zpátky do postele.

"Co bych pro svou princeznu neudělal." Řeknu a políbím ho do vlasů. Znovu se zachichotá a já ho zvednu. Obmotá mi nohy okolo pasu a spojí ruce za mým krkem.
Nevím, co to dělám, ale vím, že když to dělá Louise šťastného, budu to dělat dál.

Sedíme spolu u stolu v kuchyni a jíme salát. Přemýšlím o tom, kam dnes pojedeme. "Měli bychom se jít sbalit," řekne Louis a vytrhne mě tím z myšlenek. Pozvednu obočí. "A co budeme balit?" Zeptal jsem se ho a on našpulí pusu. Chvíli přemýšlí, pak se zvedne a odejde.

Zaraženě tam sedím a na chvíli se mi do mysli vkrade myšlenka, že je naštvaný. Na mě. Pak se ale vzpamatuji, když přijde a na hlavu mi natáhne svojí čepici.
"Haz, nestihneme tam dojet," řekne a zasměje se. Na mojí tváři se rozlije úsměv.

"Co mám sbalit, babe?" Zeptám se a jeho líčka zrůžoví. Skousne si ret.
"Možná kdybys vzal nějaké sendviče... A hlavně náhradní oblečení, kdyby se ochladilo." Řekne a pak odběhne, já pokrčím rameny a dojdu pro nějaké šály, kabáty, rukavice a svetry. Vše poskládám do velké Adidas tašky.

"Řídím já," Louis mě odstrčí a já si sednu na místo spolujezdce. "Honey, jsi si jistý?" Zeptám se ho a položím mu ruku na koleno. Usměje se. "Jo, zvládnu to. Nevěříš mi?" Přitáhnu si ho do polibku.
"Věřím." A vyjedeme.

*
Za pár minut poznám, kam jedeme, ale mlčím. Louis chce, aby to pro mě bylo překvapení. Chce to tak moc, že kvůli tomu sednul za volant. Nesnášel řízení.

Zastaví a otočí se na mě. "Víš, kde jsme?" Zeptá se. "Chceš abych to věděl?" Políbí mě. Postaví se na špičky a spojí ruce za mým krkem. Odtáhnu se a usměju se na něj. Je tak drobný.
Vytáhne tašku z kufru a vezme si ji. Je pomalu větší než on. Převezmu si ji, i když Louis prská, že to zvládne. Vím svoje.

Pak si vezme svojí tašku, kterou mu vezmu a on nakrčí nos a jeho obočí se slije do jedné linky. Ačkoli se snaží vypadat naštvaně, je neskutečně roztomilý. Zatáhnu ho za tváře a on to vzdá. Rozesměje se.

Louis mi sebere svou tašku z ruky a vytáhne stan. "Budeme stanovat, lásko?" Zeptám se a odpovědí mi je přikývnutí. Louis se dál věnuje stanu. Já udělám ohniště z kamenů a nahážu do něj nějaké dříví.

Stan je ve chvíli postavený. "Louis plus Harry. Chci, aby to tady bylo navždy." Zasměje se, když se podívá na nápis z kamení, který jsme společně vytvořili. Políbím ho na nos a propletu si s ním prsty.

***
Takže ahoj všichni! :)) Dnes zase takhle pozdě, omlouvám se :) HuntressArrows, zas a znovu ti děkuju i za nápady ohledně story :DD A doufám, že se vám část líbila :))
Love ya all. xx
~ Yasmi

24 Wishes Before Die  ✔️Where stories live. Discover now