22[mulai saat ni]

412 30 3


Selepas aku ambik rawatan tadi, aku cari Jin oppa tapi dia xd. So aku call namjoon.

"Yoboseyo oppa. Boleh amik minji? Hospital ni jauh la Dari rumah"

"Ahh, mianhae. Joonie ada meeting lah. Mianhaeyo.."

Dia letak. Fuh nak call siapa ni.. Kookie? Kookie ada program. Mereka semua sibuk. Aku amik keputusan untuk kembali ke sekolah.

Aku sedang berjalan. Masih teringat pasal artikel jin oppa. Otokkhaeyo? Ni semua salah aku. Kalau aku x sakit, mesti xjadi macam  ni.

Aku masuk kelas. Kemudian aku duduk tempat aku. Kelas ni memang xd cikgu masuk ke ape. Diorang pandang aku Macam nak makan. Aku Palau je diorang tu. aku keluarkan phone, bukak wattpad Dan baca creepypasta.

Tiba2 Ada private number call aku.

"Yoboseyo?"

"Yoboseyo dongsaeng.. Mesti dogsaeng risau pasal oppa.. Gwaenchana.. Oppa Kat rumah.. Mianhaeyo tadi oppa lari Dari hospital sebab Ada ramai wartawan.."

"O, gwaenchanayo.. Jinjja gwaenchana"

"Dongsaeng kat mana"

"Kelas"

"Bwoh!? Yah, Balik la rumah! Bahaya la!!"

"Gwaenchana. It's my first day of school."

"Jaga diri.. Oppa sayang minji,"

"Nae~"

Aku letak. Minah yang Jin cekik tadi masih pandang aku. Aku xsangka Jin tu psycho. Selama ni watak dia seorang yang penyayang. Nak cakap pasal ni.. Minah ni..

Dia Datang dekat aku.

"Sebab Kau la oppa marah aku." Dia ambik phone aku Dan pijak.

Aku dah x tahan. Dia no melampau nak mati. Phone tu namjoon bagi!

"Kau dengar x ni!? Kenapa kau muncul dalam hidup diorang!?" Dia tendang Meja aku kemudian dia hantuk kepala aku pada meja.

"Oppa cakap, hidup kau takkan senang.. Biar aku tambah..hidup kau takkan senang mulai dari saat ni."

Aku tarik koler dia. Bertubi-tubi aku bagi dia penumbuk. Batuk darah, hidung berdarah, muka pun dah lebam Sana sini.

"Kau ni queenka ke? Lembik je. Annyeong! Jumpa esok! Yah what's your name?"

"S-se-"

"Se ape!?" Satu lagi penumbuk aku dermakan.

"Seo Seoyoo!"

"Oke. Seo Seoyoo, I'm gonna miss you." Aku ambik phone aku Dan berambus. Nasib baik x pecah.

HELLO {a bts malay story ver.}Read this story for FREE!