9

483 33 0


Kalau macam ni punya sakit boleh mampus aku harini. Ke aku dah mampus!?!? Heish xmungkin.. Ahh macam tengah baring atas katil beroda.. Aku on the way ke hospital kot. Ah sakitnya kepala aku..

"Encik, maaf sila tunggu di luar." Wait macam crowded je.

"Clear!" Ahh! Aitch sakit!! Eomma.. Sakit!

"Again! Clear!" Dada aku sakit sangat2. Bodoh betul orang ni, x fikir ke aku sakit.

"Last! Clear!"

"Hergg!!" (Betul ke tu bunyi dengus?) finally aku nampak lampu.

"Safe! To the surgery room!" What the fuck diorang nak bedah aku ke!?

Pandangan aku kabur gila2. Apa yang aku rasa, sakit yang teramat. Wuhh sejuknya kepala aku.. Terasa berangin.. Diorang bagi aku arak ke apa ni? Kenapa aku macam mabuk?? Wuu.. Pandangan blurr aku ternampak cermin.. Aik..?? Kenapa ahjussi tu macam tengah menjahit?

"Yah.. Ini bukan kelas menjahit laaa.. Haha.." Nafi aku.
........
JUNGKOOK's POV

"Hyung macam mana kalau noona xdapat diselamatkan?" Aku bertanya kepada hyung2 aku.

"Kookie kau jangan beranggapan bukan2. Minji kuat. Dia pasti boleh lawan." Kata jin hyung.

Aku tengok hyung2 berjalan berulang kali di tempat yang sama. Mereka tentu risau gila nak mati. Aku pun risau juga ni.

End of POV

"Erm, siapa diantara kamu semua ahli keluarga mangsa?" Doktor menyoal mereka.

"Kami adik beradik dia"

"Eomma or appa? Mungkin benda ni x sesuai untuk korang."

"Kami x ada parents. Gwaenchanda. Bagi tau jer." Nafi Namjoon.

"Oh, maaf. Oke sekarang Cik Yoo masih dalam koma, peluang dia untuk sedar ialah 40%.. Tapi 60%nya.. Dia mungkin x dapat diselamatkan. Bergantung pada cik Yoo sendiri. Jika dia kuat, dia akan bangun."

"Aigoo.." Jin menutup mukanya manakala yang lain hanya mendengus risau.

"Oh ya. Encik?"

"Kim seokjin"

"kim? Awak kata awak family dia, kan?"

"Kami berlainan ayah." Hhhaha tipu sunat jin mengatasi segalanya.

HELLO {a bts malay story ver.}Read this story for FREE!