13

444 26 0


aku masih sebumbung dengan diorang. ya. obviously 'SEBUMBUNG' aku tukar tempat kerja. aku kumpul duit beli khemah. haha serious macam dalam game. oke aku akur memang sunyi diorang xda dengan aku. sedar2 dah sebulan dah aku SEBUMBUNG kat sini.

 sedar2 dah sebulan dah aku SEBUMBUNG kat sini

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

aku rindu sangat kat diorang. harini nampak mendung. xpela aku boleh survive. ah baik aku alih besi tajam ni ketepi. nanti aku juga kena sambar. 'bam!' aku terperanjat dengan bunyi guruh. aigoo~ petir tiba2 sambar pokok depan mata aku.

oke aku surrender. aku turun dari bumbung. nak masuk ke tak? 'knock3' 'kriekk'

"Minji!" Jin peluk aku. 

dia tarik aku masuk ke dalam. mereka semua peluk aku termasuk Yoongi. 

"kau pergi mana!? mana kau tinggal selama ni?!" Yoongi peluk aku ketat2. aku 'point up' 

"b-bumbung!?" aku hanya mengangguk.

"jangan tinggalkan aku dan diorang lagi." Namjoon bawa aku kedalam pelukan yang amat warm.

"noona. bogoshipda." tae, jimin dan kookie peluk aku sekali.

aku seronok sangat aku dah bersama dengan diorang balik. lepas ni apa pulak lah akan jadi. aku pandang diorang semua.

"jom main nyorok2?"


HELLO {a bts malay story ver.}Read this story for FREE!