31

693 37 12

dia hanya menggeleng sambil mengunyah donat.

*ppap *ppappp

"dongsaeng-ah, perlahan la sikit potong tu.. nanti terpotong jari."

"cepatlah sikit salji habis! duduk kat sini buat sakit hati je!"

aku berkata dan campak pisau ke arah wardrobe dan hampir terkena Hobie.

"Woah! Yah! kenapa ni!" Hobie sentuh dadanya.
...

"noona bangun! Kookie laparrrrrr"

aku mengenyitkan mata (?) sambil menguap. aku on phone dan ternyata sekarang ialah 12 september, 2AM

mimpi?

"bila sampai?"

"sampai apa?"

"korang bukan pegi NY ke."

"er. bila?"

"xd pape lah. lapar eh? jom turun."

kami berdua turun. kenapa lah pagi² buta kejut aku. aku pimpin tangan dia. Tiba² dia hilang. dah la gelap.

"koo-"

*pap

"saengilchukkahaeyo!!"

bila diorang buka lampu baru aku nampak namjoon sebelah aku. woaaa sweetna diorang.

"gomawooo~!" aku berkata sambil terima hadiah yang diorang bagi.

Namjoon masih lagi berdiri di sebelah aku. Kenapa dengan dia?

"Joo-"

"terima kasih sebab jaga kitorang selama ni." dia pandang aku dengan serious.

"pfft kenapa dengan kau. Itu benda biasa lolol."

kataku sambil mengunyah kek.

"esok ikut kitorang pergi satu tempat ni tau." Kata Yoongi pula.

"Mana?"

"Kami nak bawa Minji pergi ke office." kata Jin dengan senyum sinis.

----------
SORI BANYAK FILLER.

HELLO {a bts malay story ver.}Read this story for FREE!