1

1.2K 49 1

A/N: play ar vid tu smbil baca

aku ada 7 orang kawan yang sangat aku sayang. bukan perempuan tapi lelaki. pelik, bukan? ramai yang kata aku ni player, sampai 7 sekali aku kebas. eomma pernah pesan, jaga 7 ekor tu baik-baik..

diorang tu dah takde parents.. parents diorang terlibat dalam kemalangan kapal terbang.. diorang tu kalau budak kecik xpa.. tapi mereka tu ada yang sebaya dengan kau.. aku bersama dengan diorang sejak aku 9 tahun..

waktu aku umur 10 tahun, eomma aku dah pergi tinggalkan aku.. aku memang asalnya xda ayah.. anak luar nikah.. dunia memang xadil.. aku xnak hilang diorang.. korang dah berfamily nanti jangan lupa aku tau..

******

A/N: part akan ditulis pendek2 je.. so plis loyal k readers.. bagi la author kesempatan nak dapat readers sebelum author masuk asrama penuh tahun depan.. idea 100% author punya..

namjoonie_nie

HELLO {a bts malay story ver.}Read this story for FREE!