19❤

1.6K 170 80
                                    

PPHLED TIFFANY
Sedíme na lavičce ve starem parku a nervózně čekáme. „Měli jsme zavolat policii” nervozně si přejedu rukou po vlasech. „Jo a Barunka by byla na místě mrtvá” odsekne Justin a já si promnu ubrečené oči.

„Bude všechno v pohodě” ze slovy mě vezme za ruku a já tomu nevěnuji žádnou pozornost. Jen jsem nervozni z toho všeho. „Jak ho poznáme?” zeptám se nervozně

„Nikdo tady už nechodí. Nebude to tak těžké” špitne a já si nervózně skousnu vnitřní stranu líčka. „Hele” špitne Justin a kývne hlavou k přijíždějícímu autu. Jen po tichu sleduju to dění kolem nás. Černé auto se zastaví před náma a já okamžitě vyletím do stoje, a tak pustím Justinovou ruku. Z auta výjde ON. Moc dobře ho poznávám. Ty hnědé vlasy, oči.. ON. Ničemu nerozumím. Neviděla jsem ho už tak dlouho. Co tady kurva, ale dělá?

„Ty?” špitnu a Justin de hned také postaví. Justin ho taky moc-moc dobře poznává. „Ano já” zasměje se.

„Orlando?” špitnu a šokovaně se na něho dívám. „Kde je naše dcera?” zeptá se Justin.

„Justine. Vidíme se po dvou letech a tebe zajímá tohle?” zasměje se. „A s tebou Tiffany jsem se viděl nedávno, co?” zeptá se a já poznám, že to dělá naschvál aby rozeštval mě a Justina. Ano.. S Orlandem jsem se viděla asi tak před rokem. Justin se na mě šokovaně podívá.

”je to prada?” vyjekne „nebudu to řešit” pokroutím hlavou „kurva. Lhala jsi mi” vykřikne „nelhala jen jsem ti neřekla všechno” zašeptám „kde je má dcera?” zaměřím se na Orlanda.

„Řikal jsem, že se ti pomstím” řekne a promne si ruce „za co?” vloží se do toho Justin. „Zatahuj do toho mě, ale né moji dceru” vyprsknu a ignoruju Justina. „To by bylo moc snadné” zasměje se. „Tak co chceš” vyjeknu a rozhodím rukou.

„Vidět tě trpět tak jak jsem trpěl já” řekne a já sklopím pohled. „Co jsi udělala?” zavrčí Justin. „Co mi udělala?” vykřikne Orlando a zasměje se.

„Napráskala mě cajtům.” vyjekne „za co?” koukne se na mě Justin „že pašuju drogy”  „znásilnil jsi mě” vykřiknu

„ty jsi ji znásilnil?” zatne Justin ruce v pěst. „. To ty sama ses mi nasoukala do postele” pobaveně na mě mrkne Orlando.

„Zdrogoval jsi mě” vykřiknu na obranu. „A kde je má dcera?” zavrčím. „Tady není” zasměje se.

„Tak kde je?” vykřiknu už rozhozeně. „Nasedněte do auta” ukáže na černé auto. Hlasitě polknu, ale přikývnu. Nakonec nasedáme do auta a já s Justinem sedíme vzadu.

„To budu chtít vysvětlit” zavrčí mi do ucha Justin a já hlasitě polknu. „Neni nic vysvětlovat” šeptnu. Ptáte se jak to vše bylo? Po zavření Justina v base jsem asi po měsíci potkala náhodně Orlanda. Pokecali jsme o všem možným. A asi celý týden v kuse jsme se bavili. Jenomže potom mě pozval k němu a do pití mi dal drogy. Jsem si na 100% jistá. Vyspal se semnou, i když věděl, že nedokážu rozumě přemýšlet. Pamatuju si, že mi říkal, že má drogy na jedné adrese. Anonymně jsem poslala dopis na policii a oni to tam šli ověřit. Moc dobře Orlando věděl, že kdo ho nabonzoval jsem byla já.

„Kde to jsme?” zeptá se Justin, když výjdeme z auta a jsme někde před velkou budovou. „Chcete svoji dceru? Tak pojďte” zavrčí Orlando a rozejde se ke dveřím. My ho potichu následujeme.  Zavede nás do velkého prostorného obyváku, kde na sedačce sedí Barunka a má zapnutou televizi. Ale ručičky má svázané. „Barunko” vykřiknu a rozeběhnu se směrem k ní. Ale nedovolí mi to dvě silné paže kolem mě. Nějaký chlap od Orlanda mě pevně drží okolo pasu. „Pusť mě” vykřiknu a začnu sebou škubat. Justina taky chytl jeden z chlapů.

„Uděláme dohodu” promne si Orlando ruce a podívá se na mě a Justina.

„Pustím Báru, když tu semnou zůstaneš Tiffany” slizky se usměje. Nechci tu zůstat, ale ani Barunku tu nemůžu nechat.

„Co to ne”vykřikne Justin. „Buď tu zůstane Bára, která se možná nedožije zítřka a  nebo tady zůstane Tiffany”

„Na co ti tady jako budu?” vyjeknu. „Hádej” slizsky se usměje a já sklopím pohled. „Takže ze mě chceš udělat tvoji osobní děvku” poberu si to tak jak to asi bude.

„Tak něco” mrkne na mě. „tak co?” dodá otazkou. A já jen přikývnu. Ten chlap co mi drží ruce tak mě pustí a já přejdu k Justinovi.„Vezmi Barunku a odjeď s ní někam daleko” řeknu Justinovi. „Nemůžu tě tady nechat.” špitne a škubne sebou, aby se dostal se sevření toho chlapa. No nepodaří se mu to. „Dokážu se o sebe postarat” řeknu. „Postarej se o ni” špitnu a z oka mi steče slza.

Ahoj✋
Přemýšlela jsem.. O tom jestli chcete abych pokračovala v příběhu? Napadlo mě, že tohle by mohl být konec. Ale na druhou stranu mám už milion napadů jak by to mohlo pokračovat. Takže mi napiště do komentáře váš názor.
Děkuju za všechnu podporu od vás!!💋💜

Cigarettes? No, thanks. 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat