3❤

1.9K 153 37
                                    

Omluvte chyby 😃
Přeju příjemné čtení❤

POHLED TIFFANY.
Snažím se na Justina nedívat, ale nejde to. Najednou k němu dojde ta těhotná brunetka. Políbí se s ním a posadí se vedle něj na židli. No to snad ne. On čeká mimino s ní? To snad není možný. „Lexi můžeš na chvilku?" optám se ho šeptem. Přikývne. Poprosím ještě Emily aby pohlídala Barunku. S Lexem jdeme před restauraci. „Proč jsi mi neřekl, že Justin má holku a k tomu těhotnou holku?" zeptám se ho.

„Bál jsem se, že nepříjdeš" objasní mi. Povzdechnu si a jen přikývnu. „Si v pohodě?" zeptá se „jsem. Však už k němu nic necítím. Je to minulost" mírně se usměju. „Víš, že jsem tady pro tebe" pohladí mě po rameni. S úsměvem přikývnu.„tak pojď" ze slovy obmotá svou ruku kolem mích ramen a potom jdeme zase do vnitř. „Kde ši byla?" zeptá se mě Barunka. „Už jsem tady" posadím se na židli.

„Mami kdo je ťo?" zašišlá Barunka a ukáže na Justina. „Neukazuj" lepnu jí po ruce. Justin si toho všiml a dívá se na nás. „Tak kdo je ťó?" vyjekne „nikdo" protočím očima. Nakonec nám donesou večeři. Kuřecí řízek s bramborovým salátem. Najíme se a začne se nalévat víno. Celý večer se nenápadně dívám na Justina a někdy se naše pohledy střetnou. Emily pronese krasný proslov, v kterém zmíní i mě. Nakonec se všeci ti lidé i s náma odeberou k Lexovi a Emily. A tam to začne. Hlasitá hudba, alkohol a sranda. Jenomže já tam s nima nemůžu být, protože Barunka nemůže usnout díky hlasité hudbě.

„Zlato. Spinkej prosím" zašeptam a snažím se jí uspat. Však asi za půl hodiny se mi i přes tu hlasitou hudbu podaří Barunku uspat. Nakonec se vydám za nima do obyváku, kde se to rozjíždí na plné pecky. Lex ke mě dojde a začne mi cpát alkohol. Napiju se.

„Tak se mi to líbí" zasměje se Lex, když už piju asi 5 skleničku vodky. Cely večer jsem hlavně s Lexem a Justina ignoruju i tu jeho. Prý se jmenuje Sofie. Už jsem ho ani dlouho neviděla. Sofii mám na očích, ale Justina ne.

„Neviděla jsi Emily?" zeptá se mě Lex„ne" zavrtím hlavou „hm..asi šla na záchod" vysvětlí si to, že tu není a napije se ze skleničky bourbonu. „Jdu se podívat na Barunku."řeknu Lexovi a poté opatrně otevřu dveře od pokoje, kde spí Barunka. Nakouknu do vnitř a Barunka pěkně spí. Však ve vedlejším pokoji uslyším nějaký rachot. Myslim, že tam má Emily a Lex ložnici. Opatrně otevřu dveře. Vyskytne se mi pohled na postel, na které leží Emily a nad ní se přidržuje Justin. Líbají se.

„Do prdele" vydechnu a tak upoutám jejich pozornost. To je zlý. Dost zlý. Hned se zdekuju z místnosti, ale slyším za sebou kroky. A náhle dotek na mém zápěstí. Ten kdo mě drží za ruku mě otočí čelem k sobě. Justin.
„Nesmiš to nikomu říct" zavrčí.

„Pusť mě" vyštěknu. „Jak si to mohl udělat Lexovi? A své těhotné přítelkyni?" zeptám se a snažím se z jeho doteku dostat. „Byl to úlet. Nesmíš to nikomu říct"

„Lex musí znát pravdu. A teď mě pusť" zavřískám. „Pusť mě" zdůrazním mu „co se to tu děje?" objeví se tady Lex. Chci něco říct, ale Justin mi rukou zakreje pusu.

„Je nalitá" mykne Justin rukama. Snažím se z jeho sevření dostat, ale nejde to. „Hej. Pusť ji" řekne Lex a ukáže na něho rukou. Justin nic nedělá. Něco zamumlám přes ruku, ale je mi to k hovnu. Lex dojde a odtrhne ode mě Justina.

„Co se děje?" zeptá se. „Lexi. Musím ti něco říct" vyhrknu a Justin mě probodne pohledem. „On a no.." v tom k nám příjde Emily.

„No co?" zeptá se Lex. Podívám se na Emily a na Justina a nevím co mám udělat. Musím říct pravdu. Co když už to jednou udělala. Nebo udělá. Zahne jednou zahne znovu.

„Líbali se" vyhrknu. „Co že?" vykřikne „šla jsem do pokoje a tam jsem je viděla jak na posteli se líbají" vykoktám ze sebe. „Je to pravda?"vykřikne Lex po Emily. Je mi ho líto. Ale musí znát pravdu. „No-no"vykoktá Emily. „No to se mi snad jen kurva zdá"zavrčí a odejde pryč. Emily se hned nahrnou slzy do očí a rozeběhne se za Lexem. „Doufám, že jsi aspoň spokojená"zavrčí Justin a odejde. Zakroutím hlavou a jdu do pokoje kde spí Barunka. Obleču se do kalhotek a trička. Sundám si nohu a zalehnu do postele. Musím nad nima pořád přemýšlet, ale nakonec se mi podaří usnout.

Ze spánku mě vyruší nějaký rachot. Otevřu oči a rozsvítím lampičku co je u postele. Hudba už nehraje a je ticho, ale v pokoji je Lex. „Lexi?" zeptám se. Je nalitej. „Ona mě podvedla kurva" zavrčí a jde ke mě k posteli. „Mrzí mě to" zašeptam. Posadí se na postel a svou ruku přesune na mé odhalené stehno. „Chci ji to oplatit" zašeptá a opilecky se usměje

„Lexi" zasyčím. Lex se ke mě nahne a spojí naše rty. Snažím se ho od sebe odrhnout, ale on mi chytne ruce a stále mě líbá. „Přestaň" syknu.

„Jenom chvilku" šeptne do polibku a dál mě dravě líbá. „Lexi" zasyčím a začnu sebou škubat. Povalí mě na postel. „Lexi" zavrčím a jeho ruce putují všude po mém těle. Podaří se mi a zhodím ho z postele.

Cigarettes? No, thanks. 2Where stories live. Discover now