Buse Sarhoş Olursaa :D

1.9K 98 0
                                    

Medya:Devrim

BUSE

Çiğdem ve Sarp'ı orada bırakıp kendimi hızla dışarı attım. Bulduğum ilk taksiye atlayıp evin adresini verdim. Evin önüne geldiğimde camdan sızan karanlığa baktım. Bomboş bir ev şuan hiç iç açıcı gelmiyordu. Hoş Yalçın olmadan bu evi ağzına kadar doldursan da bir işe yaramaz.

"Abi sen beni biraz bekler misin?"

"Tamam hanım kızım bekliyorum."
Taksiden hızla inip odama çıktım dolapta elime geçen elbisemi alıp makyajımı yaptım ve saçlarımı açıp dışarı çıktım. Taksiye tekrar bindiğimde en yakın barın adresini verdim. Taksici hızla gaza basıp tarif ettiğim barın önüne geldi çantamdan çıkardığım paraları ona uzatıp barın önünde durdum. Beni tanıyan korumalar hiç sesini çıkarmayınca içeri daldım. İğrenç sigara kokusu tüm bedenimi esir alırken taburelerden birine oturdum. Barmen çocuk bana ne içersin der gibi baktı.

"Yapabildiğinin en iyisi."

"Ovv aldatıldın mı?"

"Yaa evet aldatıdım nasıl oldu biliyor musun? Öncelikle annem bir şerefsiz tarafından uçurumdan atıldı ve öldü. Sonra babam olacak o it herif annemin katiliyle iş ortaklığı yaptı hemde her şeyi bildiği halde. Ovv en iyiside ne biliyor musun? Ben ve ikizim o şerefsizin çocuklarına aşık olduk. Sonra bana söyledikleri yüzünden aşık olduğum çocuktan ayrılmak zorunda kaldım. Daha fazla dinlemek istersen anlatabilirim." Barmen çocuk bana tuhaf tuhaf bakıp alt tarafta bir kaç kutu kurcalamaya başladı. Elinde bir şişeyle tekrar doğrulduktan sonra bir kaç şişeyle karıştırıp bir bardağa koydu. Önüme koyduğu bardağı bir kenara ittirip şişeye uzandım ve aldığım gibi kafama diktim. Senden nefret ediyorum Yalçın! diye geçirip durdum içimden ama tek yaptığı kalbimin daha çok acımasıydı. Kabul ediyorum ben ona aşığım ama babamda anneme aşıktı bunu nasıl yaptı ona.

GEÇMİŞ

"Anne sana bir şey sorabilir miyim?" diye sordu Çiğdem.

"Tabi ki güzelim."

"Sen ve babam birbirinize aşık mısınız?" Henüz sekiz yaşında bir çocuksun sen ne işin var aşkla canım ikizim bu yaşta çocuk mu dövmem gerekiyor!

"Elbette hayatım zamanı geldiğinde sizde aşık olacaksınız."

"Aşk nasıl bir şey?" Bu kez soruyu ben sordum niye sordum hiçbir fikrim yok.

"Hani siz hep birbirinizi korumak istiyorsunuz ya birinizin canı yanınca diğeriniz de üzülüyor ya hani işte aşk öyle bir şey."

"Ne yani ben aşık ola ola Çiğdem'e mi olmuşum ?" diye sordum şaşkınca.

"Hayır bir tanem sizinki kardeşlik içgüdüsü aşk daha farklı bir şey eminim zamanı gelince anlarsınız."

"İçgüdü ne demek anne?"

"Çiğdem hanım bu kadar merak iyi değildir hadi uyku vakti kapatın bakalım gözlerinizi."

"Aşk çok saçma bir şey kesinlikle aşık olmayacağım hele de Çiğdem'e asla!"

ŞUAN

Aptal ben hani aşık olmayacaktım. Çok güzel tuttun sözünü gerçekten. Başım dönmeye başlasa da şişeyi sonuna kadar içtim ve iki üç dört. Ardı arkası gelmeyen şişelerle sonunda kendimi tamamen kaybettim. Dans pistine sendeleyerek ilerledim. Saçma salak gülüyordum ve dans ediyordum. Orada kim var hiçbir fikrim yok evet kesinlikle yok. Yere yığılma tehlikesinden son anda beni tutan kollarla kurtuldum.

"Sende kimsin aa yoksa süperman filan mısın? Zor durumların prensi." dedim sırıtarak.

"Hayır süperman değilim sadece Devrim demen yeterli sanırım ama şuan tek kelime etmesen daha şanslıyız gibi."

BELALI İKİZLERWhere stories live. Discover now