BENİM YÜZÜMDEN!!!

3.1K 168 3
                                    

SARP'TAN
Gözlerini mi kapatayım ? Şoku atlatmaya çalışırken ellerim istemsizce Çiğdemin gözlerine kaydı.Yüzü buz kesmişti.Elim ıslanmıştı ne ara ağlamaya başladı bu.Buse özür dilerim diyip dururken çığlıklar eşliğinde bir ses duydum sadece ses.
.......
Gözlerimi açtığımda beyaz bir tavanla karşılaştım.Gözlerimi hafifçe açmaya çalıştım başımda bir hemşire vardı. Serumumla ilgileniyor olmalıydı.Kendime gelmeye çalışırken göğsümle belimin sızladığını hissettim. Bir şeyler hatırlamaya çalışıyordum.

-" İyi misiniz?" dedi bir ses.

-"Yalçın çakır nerede?" Kalkarken serumu kolumdan çıkardım.

-"Lütfen Sarp bey dinlenmeniz lazım." Hemşireye bakıp hızla dışarı çıktım. Kapıya çıktığımda Yalçın'ı gördüm. Duvara çökmüş ellerini saçlarının arasına almış öylece duruyordu.

-"Yalçın."İrkildi.

-"Kardeşim iyi misin?" dedi bana sarılırken.O iyiydi ama Çiğdem neredeydi?

-"Yalçın Çiğdemle Buse neredeler?"Takip etmemi istercesine önden gitti bende peşinden gitmeye başladım.Yoğun bakımın oraya döndü.

-"Yalçın." Durdu.

-"Çiğdem'in ne işi var orada." Hayal kırıklığıyla söylemiştim.Kafasını öne eğdi koşarak oraya girdim.Çiğdem oradaydı. Allah kahretsin Çiğdem oradaydı. Buseye baktım içeriyi görmemizi sağlayan bir cam vardı onun altında oturuyordu. Arkamdan Yalçın geldi. Buse'nin yanına çöktü.

-"Bizi kim getirmiş." Sesimle ikisi de irkildi ama Buse kafasını kaldırmadı.

-"Bizde bilmiyoruz bir adam yoldan geçiyormuş ambulansa haber vermiş onlar gelincede gitmiş."

Yalçın'ın cevabından sonra tekrar Çiğdem'e döndüm.Sormaya o kadar korkuyodum ki ama sormak zorundaydım Yalçın'a döndüm tekrar.

-" Çiğdem. Gelecek demi yanımıza."Buse beklemediğim bir şekilde bağırdı.

"Gelecek tabi salak.Bana bak Sarp Çakır."dedi ayağa kalkıp parmağını bana uzatırken.

-"Eğer benim yanımda böyle saçma sapan konuşursan senin olmayan beynini dağıtırım anladın mı. Çiğdem'e hiçbir şey olmayacak anladın mı olmayacak." Yalçın onu sakinleştirmeye çalışırken ağlamaya başladım.Yalçın yanıma geldi.

-"Susalım. Kavga edilecek zaman değil." Sonra doktorlar beklemekten başka hiçbir şey yapamayacağımızı söyledi.

Yere çöktüm beklemekle gelecekse sonuna kadar bekleriz o zaman.
..
YALÇIN'DAN
Her şey çok kötüydü keşke bu olanlar rüya olsaydı.Çiğdem atarlı hallerine geri dönse Sarp'ı kıskansa Funda'yı dövse bak valla dövsün elimi sürersem neyim. Ama yeter ki uyansın. Arabanın ön tarafı dağa çarpmasına rağmen Buse ve ben hafif yaralarla atlatmıştık ama Çiğdem.Her neyse Buse hiç iyi değildi.Bağırmaktan başka bir şey yapmıyordu. Ama bir şey eksikti Buse 2 damla yaş dökmemişti. Söylesem mi diye düşünürken Sarp'ın ağladığını gördüm.Bu beni daha çok sinirlendirdi. Üzerine gitmek istemiyordum ama dayanamıyordum.

-"Buse sen nasıl yapabiliyorsun bunu nasıl bu kadar duygusuz oluyorsun ha söylesene bize."Saçlarını geriye atmadan kafasının kaldırdı baktı sonra tekrar eğdi.

-"Korkaksın kızım sen lan o senin kardeşin canın ikizin lan niye bir damla yaş gelmiyo lan gözünden.Bak bize yanına yaklaştırmıyorsun yoldaki çöp muamelesi görüyoruz lan. Sarp bile senden daha çok üzülüyor farkında mısın?"Ayağa kalktı bana vurmaya başladı

-"Allah ın belası pislik gerizekalı her şey senin yüzünden her şey." Daha fazla dayanamayıp onu kendime doğru çektim ve sıkıca sarıldım. Tabi ki kendini geri çekmeye çalıştı ama başarılı olamamıştı. Güçsüzlemişti artık. Onu ilk kez böyle görüyordum. Kendini yere bıraktı ve ağlamaya başladı. Onun üstüne bu kadar gitmemeliydim ne kadar acı çektiğini biliyorum. Sarp'ın durumunun iyi olduğunu bildiğim halde ben öyle acı çekerken Buse'nin şu anda ne durumda olduğunu tahmin edebiliyordum. Buse duvara yaslanıp ağlamaya başladı. Bu sırada bir adam koşarak koridora girdi.

BELALI İKİZLERWhere stories live. Discover now