Üvey Erkek Kardeşim!!!

2.3K 117 7
                                    

Medya:Buse

BUSE

Sabaha kadar gözüme uyku girmemişti. Nasıl girsin ki böyle bir ihanetle baş etmeye çalışırken.  Saat 7 civarında mutfağa gidip kahvaltı hazırladım. Güçsüz durmak yasaktı bana. Başarabilirdim hatta başarabilirdik. Arkadan belime sarılan kollarla irkildim. Yalçın'ın yeni kalktığı saçlarından gayet iyi belli oluyordu. Ona doğru dönüp saçlarını düzelttim. Hafif gülümseyip sofraya oturdu. 

" Hey dur orada bayım önce gidip Sarpla Çiğdem'i uyandırmamız lazım." 

"Şunları biraz ferahlatmaya ne dersin." deyip dolaptaki soğuk suyu çıkarttı. Haince gülümseyip önce Çiğdem'in odasına gittik. Şişeyi Yalçından alıp onca okul gününün intikamını alırmışçasına suyu Çiğdem'in suratına boca ettim."Lann soğuk soğuk soğuk Allah belanızı versin!" Yalçınla biz gülerken o bize sinirle bakıyordu. Çiğdem bize saldırmadan odadan çıktık ve alt kattaki Sarp'ın odasına girdik. Sarp yatağa farklı bir boyut kazandırmıştı resmen. Yalçın şişenin tamamını bir anda boşaltınca ben bile acıdım Sarp'a. Sarp'ın tepkisi Çiğdem kadar sakin olmamıştı basmıştı küfürü. 

"Has siktir!" 

"Ne küfür ediyon lan kız var burada it herif." 

"Lan git sabah sabah uyandırma şeklinize bakın. Bu arada pardon Buse." 

"Hadi Sarp kalk kahvaltı hazır üstünü değiştir gel." 

"Tamam yengelerin en kötü kalplisi!" 

"Bak ya ben kötü yenge oldum fikir benden çıktı sanki." 

"Yeter yav çıkın odamdan boşaltın alanı hadi canlarım hadi." Odadan çıkıp mutfak masasına oturduk. Çiğdem ve Sarp da gelince tıkınmaya başladık. İkisi de bizi yiyecekmiş gibi bakıyordu önünüzde yemek var la onu yesenize. "Buse bugün teyzemler gidiyor." 

"Ya ben onu tamamen unutmuşum. Çiğdem teyzeme hiçbir şey söylemek yok. Eğer duyarsa kesinlikle bizi de götürür." 

"Biliyorum. Uçakları saat 5 de kalkıyor okuldan çıkınca hemen gidelim." 

"Ben götürürüm sizi." 

"Hayır Sarp sadece Buse ve ben gidicez. Siz ikiniz gelmiyorsunuz." 

"Tamam en azından arabayı alın." 

"Hayır Sarp o adi herife ait olan hiçbir şeye dokunmak istemiyorum."

....

Sonunda çıkış saati geldiğindi taksiye binmek için okuldan çıktık. Ama karşımızda teyzemi ve Sinem'i görünce donakaldık. İkisi de öyle bir sinirliydi ki. Lanet olsun kesinlikle olanları öğrenmişlerdir. 

ÇİĞDEM'DEN

"Teyze senin burda ne işin var?"

"Buse ve Çiğdem hemen gidiyoruz. Bir yerde oturup konuşucaz. Size çok sinirliyim çook."

"Ttteyzee ya niye sinirlisin bir sakin ol."Derken Buse'nin sesi titriyodu.

Sarp ve Yalçın olanları anlamış olacak ki olay yerinden topukladılar. Teyzem öyle sinirliydi ki bize mi babama mı anlayamıyordum. Sinem'in dürtmesiyle kendime geldim. 10 dakika içinde bir cafeye gittik. Korkudan Buse söze girmeyince ben girdim. Sabah kahvaltıda yürek de yememiştim ama. "Teyzecim ne bu sinir ya bir sakin ol."

"Çiğdem kızım hadi sen delisin. Ha gerçi Buse'de senden farksız değil ama en azından aklı başında. Siz bana niye bir şey anlatmıyosunuz ya. Buse kızım bir şey söyler misin?"

BELALI İKİZLERWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu