:) İkizlerin Tatlı İntikamı :)

1.3K 71 31
                                    

ÇİĞDEM'DEN

Bir şey olduğu yok hocam derse devam edebilirsiniz." Ders boyu öldürücü bakışlarımı ikisi üzerinde gezdirdim. Tenefüste Çiğdem'i lavabo bahanesiyle kenara çekip olanları anlattım.

"Sevgilime? Benim sevgilime baktı? Ağzını yırtarım o şıllığın."

"Yok ikizim disipline gitmememiz lazım. Benim aklımda çok güzel fikirler var."

Sabah hazırlanıp okula gitmemiz çok erken sürmüştü. Buse ve ben alarm çalmadan uyanmıştık.Tekrar ediyorum alarm çalmadan. O kadar sabırsızdık ki. Planlarımız tutmaz diye B,C ve D planları da yapmıştık. Işık hızımıza yetişemeyen Sarp ve Yalçın ayakta uyuyodu. Sınıfa girer girmez cam kenarındaki köşeye baktım.Çantaları ordaydı ama kendileri yoktu kesin erkek avına çıktılar. Çirkinler ya valla bak şey gıcık oluyoz diye demiyorum he yanlış şey yapmayın. Sınıfın en güzel kızlarını beklerken hoca gelmişti.Hocadan sonra gelmek mi aaa rezil etmeden oturtur muyuz biz hiç. Hoca yoklamayı alırken lafa atladım.

"Sayın Öğretmenim?"

"Evet Çiğdem."

"Nasılsınız acaba afiyettesiniz inşallah."

"Sağol evladım sen nasılsın."
Buseye dönüp "Olum edebiyatçıya başka ne denir tanzimant falan terim söyleyin."
Tabi Buse gülme aşamasında cevap veremez.

"Sağlınıza duacıyım. Beni sormanıza karşı ne kadar müteşşekir olduğumu anlatamam Sayın öğretmenim. O kadar mesudum o kadar mesudum ki. "
Sınıfta kopan kahkalarla yeşilçam dizilerine bağladığımı anlamıştım.Ama bozamam bir dakika.

"Lakin hocam bir sualim vardı."

"Söyke Çiğdemcim."

"Sizden sonra sınıfa teşlif eden eden iki sınıf arkadaşımız ile ilgili olacaktır efendim sualim."

"Nolmuş onlara."

"Aa ne olacak sayın öğretmenim.sizden sonra buyurdular sınıfa.Daha ne olsun.Sizin otoritenize karşı gelmektir bu. Tez kelleleri vurula. Pardon hocam yani şey yok yazmalısınız bide özür dilerlerse sizden ben sınıf adına söylüyorum çok müteşşekkir olurum."

Sırama oturduğumda karşımda gülmekten yarılan bi sınıf önde müteşekkirin anlamını araştıran bi miktar ali ve cam kenarında bana sinirle bakan iki salak kız vardı.
Hoca sınıfı susturup beni güzel üslubumdan dolayı tebrik etmişti. O lanet kızlarıda yok yazmıştı. Buseyle kardeş selamımızıda yapıp zaferle Sarpa döndüm.

"Aşkım sen nerden biliyosun öyle konuşmayı."

"Busenin de üslubu geniş aşkım.Annem o dönemin kitaplarını okur kelimeleri not ederdi. Bizde buseyle hınzırlıklarımız sonucu öğrenirdik anlamlarını. Hoca derse başlayacakken Ali atak yaptı.
"Teşekkür etmek hocam teşekkür etmek."

"Ne diyosun evladım."

"Müteşekkir olmak hocam bi nevi teşekkür etmek."

Ali maşallah internet explorer mı kullanıyon sen tarayıcını değiş kanka.
Hoca sessizliği sağlayıp derse başlamıştı.
Öğle arası lavaboda Buse saçımı örerken bir yandan da planını anlatıyordu. Ama kafama yatmamıştı.Ben daha ilginç daha önce ikimizin hiç denemediği bir operasyon düşünmüştüm. Planı anlattığımda busenin atanamamış cadı gülüşü lavaboda yankılanmıştı. Bu gün okul çıkışı eğlenceye gidip ordan eve geçeceklermiş. Çıkışta takipteyiz.
.......

Okul sonunda bitmişti. On saat lavaboda makyajlarını bekledikten sonra çıktık. Sarp gil ne olduğunu anlamamıştı. Ama anlatma işini tabi ki de buseye bırakmıştım. Girdikleri gece kulubü affedersiniz ama pavyona benziyordu. Beklerken Buseyle marketten aldıklarımızı tıkınıyorduk.

BELALI İKİZLERWhere stories live. Discover now