İKİZLERİN KAVGASI

3.9K 185 14
                                    

BUSE'DEN:

-"Bir kaç dakikalığına Deniz'e bakmak için sınıfına gitmiştim ama onu bulamamıştım. Uğraşacak birilerini arıyordum Yalçında okula gelmiyor onunla da uğraşamıyorum. Sınıfa girip arka taraftaki dolabımın kapağını açtım. Dikkatimi Çiğdem ve Sarp çekmişti Sarp ondan uzak duruyordu işte bu kadar bu iş tamamdı. Çiğdem fazla üzgün duruyordu. Sonunda kitabını sertçe sıraya fırlatıp Mertle dışarı çıktı. O çıkar çıkmaz Sarp yanıma geldi.

-"Söyle artık şunu bak ikizinden uzak duruyorum."

-Sence bir kaç saniyeyle ikna olacak birine mi benziyorum." Bu çocukta çok sabırsız ve asabi. Söylediklerimden sonra duvara yumruk attı Çiğdem ve Mert hala kapıdaydı umarım içeri gelmezler.

-"Sence sözümde durmayacak birine mi benziyorum?"

-"Neden sana güveneyim Sarp yarı yolda bıraktığın birçok arkadaşın var sonuçta."

-"Ben kimseyi yarı yolda bırakmadım."

-"Öyle mi? Peki Ege ismi sana tanıdık geldi mi?"

-"Sen nerede..."

-"Bana bu soruyu bir daha sormayacağını söylemiştin."

"Her neyse sana iyice gıcık olmaya başladım bizimle sorunun ne bilmiyorum ama hakkımda gereğinden fazla şey biliyorsun ve bu beni çıldırtıyor. Bana söylemen için ne yapmam gerektiğini söyle."

-"Birincisi hakkında bildiklerimden değil benim hakkımdan hiçbir şey bilmediğinden çıldırıyorsun ikincisi Çiğdemle bağlarını kopardığına emin ol."

-"Baksana vazgeçtim Çiğdem'e olabildiğince yakınlaşıcam sanırım sana karşı kullanabileceğim en tehlikeli silah değil mi? Eğer senin hakkında bir şeyler bulamıyorsam onun hakkında bir şeyler bulurum. Sonuçta kardeşsiniz eminim seninle ilgili bir şeylerde çıkar ortaya."

-"Tek bir video ile Çiğdem'in senden iğrenmesini sağlayabilirim Sarp sadece sana bir şans vermek istemiştim ama sen bu şansı değerlendirmek istemiyorsan benim için değişen hiçbir şey yok."

-"Ne videosu?"

-"Ege'nin ismini verdiğime göre ne videosu olduğunu anlaman gerekirdi." Telefonumu çıkartıp galeriden videoyu açtıp gösterdim.

-"Sen gerçekten acaip manyak bir kızsın. Nereden buldun onları."

-"Bu bir sır Sarp ve bilirsin üçüncü bir kişinin bildiği bir şey sır değildir. Arkadaş seçimlerin kötü ne diyebilirim ki."

-"Bizimle sorunun ne senin."

-"Bir sorunum yok tatlım sadece evcilik oynayacağız." Bu sözler asla unutmadığım sözler her zaman kafamın bir yerinde ne kadar unutmak istesem de silinip gitmeyen sözler.

-"Ne?"

-"Boşver ve sadece Çiğdemden uzaklaş. Onunla tamamen bağlarını kopardığın an sana ihanet eden kişiyi söyliycem anlaştık mı?"

-"Bu sadece Çiğdem'i üzüyor farkında değil misin?"

-"Sanane bundan lütfen bana Çiğdem'i önemsiyorum filan deme."

-"İki gündür tanıdığım bir kızı niye önemsiyim ki? Onu önemsediğim filan yok."

-"O zaman ondan uzak durmak çokta zor olmaz."

-"Haklısın hemde hiç zor olmaz." Sarp sınıftan çıkınca sırama geçip oturdum ve uyumaya başladım. Bilin bakalım kim uykumu mahvetti ? Tabikii Rüzgar.

-"Hadi kalk atarlı bahçeye gidelim."

-"Ders başlamıycak mı ne bahçesi?"

-"Hoca gelmemiş."

BELALI İKİZLERWhere stories live. Discover now