Hoofdstuk 52

528 14 2

P.o.v Femke
Faye rijdt naar haar huis toe en als we daar aangekomen zijn lopen we naar binnen. Het eerste wat ik doe is naar de bank lopen en erop neerploffen. "Ik ben kapot" jammer ik en Viktor komt naar me gelopen en hurkt voor me neer. Ik glimlach zwak naar hem en hij gaat met zijn hand door mijn haar en geeft me een kus op mijn wang. "Heey, tortelduifjes! Ik breng Joël naar de Politie alleen ze willen waarschijnlijk informatie wat jou hebben" zegt Faye en loopt naar de koelkast en pak een blikje cola eruit. "Moet het?" Jammer ik. "Jap, nu komen" grinnikt ze en loopt naar buiten. Ik sta op en zucht even. Viktor gaat voor me staan en kijkt me in mijn ogen aan. Langzaam komt hij dichterbij met zijn hoofd. Jezus, te sloom. Ik leg mijn handen in zijn nek en duw zijn gezicht naar de mijnen en plaats mijn lippen op die van hem. Hij grijnst door de kus heen en ik open mijn mond, waarna onze tongen snel een spelletje spelen. Ik verbreek de kus en loop de kamer uit naar buiten toe. Ik stap de auto in en zo rijden we naar het politiebureau.

P.o.v Viktor
Nadat Femke weg is gegaan sta ik op en pak mijn jackje. Ik wil net de deur uitgaan als Evlon de trap af komt lopen. "Owja, jij ook nog hier" grinnik ik. "Euhh, Ja denk het? Waar is Femke?" Vraagt ze en kijk in de spiegel en doet haar haar in een staart. "Euhh, ze komt zo terug ze is met Faye even weg" leg ik uit. Ze knikt en loopt de woonkamer in. In leg mijn jackje weer weg en volg haar. "Kun je me misschien naar Frank brengen?" Vraagt ze verlegen. "Euhh, die is op dit moment in het ziekenhuis" mompel ik. Gelijk verstijft ze en kijkt ze me paniekerig aan. "Wat is er met hem gebeurt? Heeft hij een ongeluk gehad?! Alles oke met hem?" Vraagt ze gelijk. "Rustig, een vriend van ons ligt daar" stel ik haar gerust. Ik ga naast haar op de bank zitten en ze knikt even." Zou je me daar heen kunnen brengen?" Vraagt ze en ik kijk haar even aan. "Euh, oke prima" zeg ik en sta op. Ik pak mijn jackje weer op en trek hem aan. "Kom, dan aan we" glimlach ik en ze staat op en pakt haar koffer en zo lopen we naar haar auto. Onderweg luisteren we wat muziek en stel ik nog een paar vragen aan Evlon. Als ik het logo van het ziekenhuis zie parkeer ik de auto en lopen we naar binnen. Ik loop naar de Bali en Vraag waar Nicolai ligt. "Kamer 362 bij vleugel D" zegt ze en zo lopen we naar zijn kamer. Als we binnen komen ligt Nicolai daar levenloos en er gaat wat door me heen wat ik niet kan beschrijven.

~~~
Nieuw hoofdstukje😇❤️ Ik vind Viktor echt een cutie😌❤️ Ik zat laatst dus een beetje rond te kijken op wattpad naar een paar verhalen over Viktor en vond toen een verhaal wat me wel aansprak!😇 En toen vond ik dus een boek wat geinspireerd door die van mij was☺️❤️ Neem ook even een kijkje op: MissGrandex haar account😌❤️ EN OMG BIJNA DE 25K🎊🎉 Hopeyalikedit❤️👯 Loveya😘☺️

Xx Me💁❤️

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!