Hoofdstuk 19

866 25 1

Ik open mijn ogen en bedenk me gelijk dat ik vandaag naar Rio ga. "Paaap!" Schreeuw ik en mijn vader komt binnen en kijkt me aan. "Ja wat is er?" Zegt hij met vermoeid gezicht ik lach. "Nou hoelaat vertrekken we?" Zeg ik en spring mijn bed uit en pak mijn setje kleren die ik had klaar gelegt. "We vertrekken zo wattan?" Zegt hij lachend en ik duw hem mijn kamer uit zodat ik me kan omkleden. "Nou omdat ik daar zin in heb" zeg ik en sluit mijn deur. Ik trek mijn kleren aan en borstel mijn haar.

'11:00 uur'

We stappen de bus in om naar het vliegveld gaan en ik zoek Daimy zodat ik naast haar kan zitten maar zij zit al naast Vaclav dus ik ga achterin alleen zitten. Ik kijk wat uit het raam totdat iemand me op mijn schouder tik. "Heey" zegt Viktor en kijkt me lief aan. "Heey! Heb je er zin in" zegt ik en kijk hem aan terwijl ik tegen het glas aan leun." Ja best wel jij dan?" Lacht hij en leunt achterover. Ik ben zo moe en ik kijk hem aan terwijl mijn zicht steeds minder word en voor ik het weet val ik in slaap. We gaan over een drempel heen en ik word wakker en merk al gauw dat mijn schouder op die van Viktor ligt en zijn hoofd op mijn hoofd. Ik hoor hem zachtjes sneurken en ik moet lachen en pak mijn telefoon. Ik maak voorzichtig een foto waarop ik mijn tong uitsteek en plaats hem op instagram.

'Met deze slaapkop in de bus❤ @ViktorFischer_ (random naam)

En ik leg mijn mobiel weg. Ik voel hem nog wat bewegen en wat mompelen en kijkt me dan aan met een slapend gezicht. Zijn ogen zijn kleine spleetjes geworden waardoor die me aankijkt en zich besefde dat hij op me lach. Ik lach en kijk hem aan. "Hahah mijn hoofd ligt wel lekker he" lach ik en hij lacht ook. "Jaah net een kussen" zegt hij en kijkt op zijn telefoon. Zijn ogen worden groot als hij de foto ziet. "Oooh dat deed je niet" zegt hij en kijkt me aan. "Mmmh misschien wel" zeg ik en steek me tong uit. Oppeens voel ik een hand me prikken in mijn zij en ik lach me helemaal kapot. "Viktor STOP" gil ik hij stopt nogsteeds niet. "Als jij hem verwijderd" zegt hij erdoor heen. "Noooooit!!! VIKTOR stoooop" gil ik en probeer hem weg te duwen. Oppeens komt Joël aangelopen. "Kan het wat zachter ik probeer te slapen" zegt hij en kijkt Viktor gemeen aan. K weet niet wat die heeft hoor maarja. "Pfff ongesteld" mompeld Viktor waarna Joël wegloopt. "Haha pff wat heeft die oppeens" lach ik en geef Viktor een duwtje en hij kijkt me lachend aan. "Volgensmij is die in zijn periode" lacht Viktor en ik kijk hem lachend aan. De bus stopt en er word geroepen dat we mogen uitstappen en we lopen een voor een de bus uit. We checken in en lopen naar onze gate toe. "Ik heb honger" mompel ik terwijl ik over mijn buik wrijf. "Das pech kon je daar niet eerder mee komen" zegt Ricardo en ik duw hem aan de kant. Hij steekt zijn tong uit en ik ga op een bankje zitten. Joël komt naast me zitten en ik voel zijn ogen in me branden waardoor ik een naar gevoel krijg. "Haai Joël" zeg ik dan toch maar zodat het niet awkward gaat worden. "Heey sorry voor in de bus... Ik ben niet zo'n ochtend mens." Zegt hij en ik lach. "Ik merk het haha" lach ik en kijk weer naar mijn buik terwijl hij een raar geluid maakt. "Jongens ik heb echt honger en de gate gaat pas over 1 uur open!! Kunnen we please gaan" mompel ik en ik kijk mijn vader lief aan. Ook kijk ik Viktor aan en hij steekt zijn tong uit waarna ik met mijn ogen rol. Ik sta op en loop weg. "Femke waar ga je heen?" Zegt Nicolai waarna de andere jongens ook komen. Ik begin te grijnzen en kijk hun aan. "Nou ik ga eten halen en blijkbaar jullie nu ook" zeg ik en trek Viktor en Nicolai mee.

~~~~

Hoofdstuk 19 al!! Thankyou sooo much!!! Ik heb al 2,07 K!! Dankzij jullie !! Ik ben zo blij met julliee ik wist nooit dat zoveel mensen dit gingen lezen!❤❤ DUS BEDANKT. LOVEYOUALL SOO MUCH! Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar alvast!❤

Xx me❤

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!