Hoofdstuk 2

1.3K 34 0

We lopen het veld op. Ik kijk rond en zie de spelers het veld oprennen. "Ga naar in de dugout zitten" zegt mijn vader lief. Ik knik en doe wat hij zegt. Ik verveel me zo erg en pak dus mijn mobiel erbij. Ik begin Faye te appen.

U: Tis daai hiero help😭

Fayebæ: hoe kan je dat niet leuk vinden.😱

Faye is mijn beste vriendin en is helemaal weg van voetbal.

U: nou misschien omdat ik de hele dag door allemaal voetbal dit voetbal dat hoor.😵

Fayebæ: nou ik zou zo graag met je ruilen.

Ik zet mijn telefoon uit en loop naar mijn vader. Ik omhels hem en kijk naar de jongens die warm lopen. Ik kijk de jongen met nummer 7 aan en hij kijkt terug. Hij glimlacht en geeft me een knipoog. Ik begin te blozen. "Wie beginnen er op de bank?" Vraag ik aan hem. "Viktor Fischer en Nicolai Boilesen" ik knik en kijk naar de spelers die aan komen lopen. Ik ga weer zitten en pak mijn telefoon erbij.
Fayebæ: zie je Viktor Fischer misschien ergens?😍😏

U: wie ?

Fayebæ: Viktor Fischer hij heeft nummer 7.

Ik kijk voor me uit. Nummer 7. Wacht? Ik ken hem. Heet hij Viktor? Ik kijk recht voor me uit en zie hem staan. Ik sluip op hem af en laat hem schrikken. Hij draait snel om en er komt een lach op zijn gezicht. "Heey jou ken ik" glimlacht hij. Ik knik. "Ik weet je naam nog niet" zegt hij en ik begin te lachen. "Femke de Boer." Zeg ik trots. "Femke de Boer zoals in de dochter van Frank de Boer?" Vraagt hij en ik knik. Hij doet een paar trucjes met de bal en ik kijk toe. "Potje voetbal?" Grinnikt hij. "Nou ik ben er niet echt bepaalt goed in" zeg ik en kijk naar mijn voeten. "Ah nouen" hij legt zijn hand onder mijn kin en duwt hem onhoog. "Oke vooruit" zeg ik dan toch maar. We lopen naar de zijkant van het veld en hij doet weer trucjes. "Opschepper" lach ik en hij kijkt me aan. "Waat ik? Opschepper!  Hoe durf je " zegt hij met zo'n rijke bekakte stem. "Viktor" lach ik en geef hem een speels duwtje. Hij trapt de bal naar me en ik wil hem terug schieten maar val over de bal heen. Met een harde bonk val ik op de grond. "Au dit is de tweede keer" mompel ik en mijn telefoon begint te trillen. Ik pak hem erbij en kijk erop.

5 nieuwe berichten.

Fayebæ: heey reageer.

Fayebæ: maak foto please!👏😍

Fayebæ: nee niet okeh?

Fayebæ: ik ga douchen!❤

Fayebæ: ik ga je spammen als je niet reageert.😂

Ik kijk weer op en stop mijn telefoon weg. Hij steek zijn hand uit en ik pak hem aan. "Mijn beste vriendin is helemaal gek van ajax en wilt een foto van jou mag dat?" Vraag ik wat onzeker. "10 euro" grapt Viktor. Ik schud lachend mijn hoofd en maak een foto. Zie foto boven aan het hoofdstuk. "Viktor jongen kom je! Je mag op"roept hij en hij knikt. "Doei Femke" zegt hij lief en jogt het veld op.

_________________________________________
Ben benieuwt wat jullie ervan vinden!❤ hopelijk vonde jullie hem leuk! Ik vind hem niet zo goed maar ja!😄💖

Xx Faye💖😄👏


Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!