Hoofdstuk 26

820 25 0

Ik lig in mijn bed. Mijn telefoon begint te schijnen. Ik pak hem en kijk mijn app.

Morgen om 19:30 dakterras ~ X Viktor

Huh? Hoezo zo geheim zinnig oppeens. Ik leg mijn telefoon weg en sluit mijn ogen.

---
Mijn wekker gaat af. Geërgerd druk ik op het knopje. "Te" "vroeg" mompel ik en val mijn bed uit. "Au" ik sta op en loop naar de woonkamer. Ik plof op de bank neer en zet de tv aan. Ik zapp wat totdat ik Ajax zie op tv. Ik leg de afstandbediening weg en kijk. 1-0 ik begin te juichen. 2-0 Yeahh. 2-1. "Godverdomme" ik spring van de bank. Ik zie een slaperige Daimy chagrijnig de kamer uitlopen. "Kan dat wat zachter" mompelt ze. "Ja sorry ik ga me aankleden dan kunnen we zo ontbijten en dan kunnen we naar de stad ofzo?" Zeg ik blij. "Je zou toch mee trainen" grijnst Daimy. "Ja maar dan heb ik wel spullen nodig. Duhh" zeg ik en steek mijn tong uit. Ik sta op en zet de tv uit. Zo loop ik mijn kamer binnen en kam mijn haren en doe het in een knot. Ik pak een kort wit shirtje met een zwarte rok en witte slippers eronder. Ik knik en loop mijn kamer uit. "Vannacht kreeg ik oppeens een appje van Viktor" lach ik en Daimy kijk me aan. "Er stond kom vannacht naar het dakterras" glimlach ik en ze maakt een 'oeh' geluid. Nadat ~gelukkig~ mijn telefoon het nog deed sinds dat ongeluk met het zwembad. We lopen het restaurant in en ik zie Viktor en de jongens staan met allemaal meisjes. Ik kijk ze aan en krijg het gevoel dat ik jaloers ben. Dan kijken ze mij richting op. Ik loop naar ze toe en geef Viktor expres een knuffel en loop dan naar de overkant om naast Nicolai te zitten. "Wat was dat dan" fluisterd hij lachend. "Niks" fluister ik terug. Ik sta op en loop naar het ontbijt toe. "Wat deed jij raar zeg" hoor ik achter me en het kan maar een persoon zijn. Ik rol met mijn ogen en draai me om. "Wat bedoel je" zeg ik zo onopvallend mogelijk. "Dat weet je best" grijnst hij ik kijk hem aan. "Mag ik je nu ook al geen knuffel meer geven" zeg ik en steek mijn tong uit. Hij knikt nee en ik geef hem een speels tikje op zijn schouder. "Zin in de training vamiddag" lacht hij. Owja shit. "Nouuhh ne" zeg ik en we schieten beiden in de lach. Ik loop terug en begin aan mijn eten.

---
We lopen door de stad en ik heb schoenen waar ik in kan voetballen en ook een voetbal broekje en en shirtje." Zo dit is wel genoeg" lach ik en Daimy knikt instemmend. "Zin in een ijsje" ik knik hevig ja en we lopen naar de ijscokraam. "1 bolletje vanille en 1 bolletje chocola" geeft Daimy door. "Dat word dan 2 euro" zegt de man vriendelijk. Daimy geeft het geld en we lopen terug naar huis. Mijn ijsje is super lekker.

---
Ik loop naar de kleedkamers en klop op de deur aan. "Kom maar" ik stap binnen en de jongens bekijken me van top tot teen. Ik draai voor de grap een rondje en we beginnen te lachen. "Alleen dat shirt nog anders" grijnst Viktor en gooit een trainigs shirt naar me toe. Ik trek hem aan. "Wat staat er achterop" vraag ik terwijl ik erachter op probeer te kijken. "7 Fischer" zegt Nicolai en Viktor glimlacht trots. Ik kijk hem met een glimlach aan en we lopen naar het veld toe. Eerst lopen we warm waar ik al kapot van ben en dan gaan we overpassen. Ik doe samen met Viktor. Hij trapt de bal naar me toe en ik schiet hem gelijk weg waardoor hij haast aan de andere kant van het veld zit. "Jou kunnen we nooit mee laten voetballen" lacht hij en ik steek mijn middelvinger naar hem op waarna hij begint te lachen. Hij loopt naar me toe en gaat achter me staan. Hij pakt me bij mijn heupen vast. "Kijk zet je been net zo als mij" zegt hij en ik kijk naar beneden en doe zijn been na. "Dan als ik de bal schiet zet je je voet neer. Dat heet aannemen" zegt hij en ik knik. "Daarna schiet je de bal rustig terug met de binnekant van je voet" zegt hij rustig en lief. Ik knik weer en ik draai me om. We staan super dicht bij elkaar en ik neem een stap naar achter en hij jogt naar zijn plaats. "Oke schiet maar" roept hij . Ik schiet de bal wat al beter gaat en hij moet nog wat opzij maar hij komt aan. Hij trapt de bal terug en ik plaats mijn voet op de grond. En speel hem terug. Ik begin te juichen.

---
Zo hebben we nog een soort van wedstrijdje gedaan en heb ik een keer gescoord wat ze volgensmij expres deden. Maar het was leuk!

~~~~
Zo weer een hoofdstukje! Ik vind het super leuk om te schrijven! En ook super leuk dat jullie het leuk vinden! Wauw dat klinkt best ingewikkeld. Lol maarja
LOVEYA❤❤
-XxX- Me❤

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!