Hoofdstuk 3

1.2K 32 3

Ik kijk naar de spelers en zie nummer 7 voorbij rennen, viktor he? Mmh onthouden. De spelers proberen door de verdediging van de tegenstander te komen maar dat lukt niet. Ik draai me hoofd om naar mijn vader en zie dat hij aan het stressen is. Ik grinnik bij de gedachten en mijn telefoon trilt. Gelijk kijk ik naar mijn beeldscherm en zie dat Faye me geappt heeft.

Fayebæ : OMG NEE NOOOIIT!!😍😍

Fayebæ : Omg vraag of hij wilt dubbeldaten!

U: Ja jij denkt zeker ik ben gek? Met wie moet ik dan😂

Fayebæ : Jij krijgt Nicolai!!!!!

Ik focus me op mijn telefoon en opeens word er super hard in mijn oor geschreeuwt. Ik schrik me dood en mijn telefoon valt op de grond terwijl ik spastische bewegingen maak"AAUUW KAN DAT MISSCHIEN WAT ZACHTER!?" Schreeuw ik hard. '30ste minuut een prachtig goal van Fischer. Ik kijk snel naar het veld en mijn ogen ontmoeten die van Viktor. Er komt een glimlachje op mijn gezicht en ik kijk toe hoe de spelers op elkaar duiken. "1-0 een prachtig goal" roept mijn vader blij. Zo erg is het niet... Om te zien hoe mijn vader blij is dan. "Pap ?" Vraag ik. Mijn vader kijkt me aan. "Ja wat is er?" Vraagt hij nog steeds gefocust op de spelers" hoelang zijn we hier nu dan nog ?" Vraag ik hem grinnikent. "Nog sowieso 60 minuten" zegt hij lachend. "Pfff jezus" zeg ik verveeld. De minuten gaan langzaam voorbij en er worden nog wat tegen goals tegen gemaakt. Ondertussen was ik de hele tijd bezig met op mn telefoon en soms kijken naar het spel, terwel alle mensen in de ArenA aan het genieten waren van de wedstrijd. Eindelijk word het eindsingaal aaangegeven en kan ik gaan. Met m'n blije face loop ik naar mijn vader. "GEFELICITEERD PAP!" roep ik terwijl ik in zijn armen spring. "Dankjewel" zegt hij en geeft me een kus op mijn hoofd. "Kunnen we nu gaan ?" Vraag ik met een hele lieve glimlach. "Ik moet nog een paar dingen regelen en dan kunnen we gaan" lacht hij. "Oke, dan ga ik nog even rondkijken" grinnik ik. Mmh laat ik hier naar rechts gaan en hier dan naar links. Ik zie een deur en trek hem open. Alle jongens van Ajax staan daar en mijn hoofd word compleet rood. Omg awkward. Snel kijk ik rond en bedenk een excuus maar mijn blik blijft hangen bij iemand en mijn ogen glijden over zijn lichaam. "Bevalt het je" lacht hij. Ik schrik op uit mijn gedachten en begin erger te blozen. "Eeehm ..l ik... ik was aan het rond kijken en... eehm sorry" zeg ik en kijk snel naar de grond. "Viktor je maakt haar bang" zegt Nicolai. "Ik vind haar schattig" zegt een jongen met bruin haar . "Jij vind iedereen schattig joel" grinnikt Viktor."misschien"grinnikt hij. "Heey, kom je morgen ook kijken bij de training?" Vraagt Viktor. "Mmh ik zie nog wel, owja als ik kom gaat Faye mee" grinnik ik. "Oke dan zien we je er morgen" zegt Nicolai. "Ik heb niet gezegt dat ik kwam" plaag ik hem. Viktor kijkt me aan en steek zijn tong uit. Ik rol met mijn ogen. "Maar ik moet maar is gaan" zeg ik snel. "Mag niet" plaagt Viktor me. "Ik heb niks aan jou gevraagt" grinnik ik. Ik hoor hem nog wat mompelen maar ik laat het daar maar bij . Ik draai me om schreeuw nog doei en loop weg. Ik loop naar buiten en zie mijn vader daar staan. Zonder wat te zeggen stappen we beiden in. "Pap is het oke als ik en Faye morgen mee gaat naar de training" vraag ik. "Ja tuurlijk lijkt me leuk"zegt hij blij. "Dankjewel" zeg ik.

U: geass what??

Fayebæ : What?

Fayebæ : Heb ik dubbeldate!!!!!!!😍

U: Nee sukkel! Je mag morgen mee naar training😂👌

Fayebæ : Oehh Yes!!!🎉🎉🎉 Kan ik mn bae fixen😍😍

U: Jaja wat jij wilt, denk rond 10 uur bij jou?

Fayebæ : Zie je dan💘💘

1 bericht van onbekend nummer.

Euhh?

Onbekend : heyy x Viktor

Even hem toevoegen!

U: haii? Hoe kom je aan mijn nummer😂

Viktor: Je pa

U: Oh god, probeert hij ons te koppelen please zeg van niet😴

Viktor: Nee hoor, vroeg er eigelijk zelf om..😳

U: Oh ik voel me vereerd, een voetballer die mijn nummer wilt! Wacht laat me even fangirlen😛

Viktor: Succes, wen er maar aan😂

U: Haha, zal wel! Ik ga

Viktor: Saai😭

U: Doei Viktor

Viktor: Doei💘


~~~~

HOOFDSTUK 3 AL
WAT VINDEN JULLIE ERVAN?  COMMENT ALSJEBLIEFT VOOR TIPS OF WAT JULLIE WILLEN DAT ER GEBEUREN LOVEYOU XOXO MORGEN NIEUW HOOFDSTUKJE EN DAN GAAT FAYE MEE NAAR DE TRAINING EN DAN KIJKEN WAT ER GEBEURT DOEEI♡♡♥

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!