Hoofdstuk 15

960 22 0

P.o.v Viktor

"Vriendin?" Vraag ik verward. "Ja dat meisje op je instagram met de datum 30'11'15?" Zegt ze en kijkt naar haar handen. Wat? Ze denkt dat ik een vriendin heb? Haha ze bedoelt zeker die foto met mijn zus ze was namelijk op die datum jarig. "Met die ene daimy?" Zeg ik lachend. Ze kijkt wat boos maar waarom weet ik niet. "Ja die ja je kan me niet zoenen omdat je een vriendin hebt" zegt ze zelfverzekerd. Haha zo grappig als ze dat doet. "Owja sorry ik had het niet mogen doen" zeg ik nep sip en ik draai mijn hoofd om. "Maare 1 ding je weet wel dat ze al 3 jaar wat met Vaclav Cerny heeft die ook in mijn team zit" lach ik. Ze kijk me verbaast aan en er komt een klein lachje op haar gezicht. "Enne ik zou nooit wat met mijn zusje willen" lach ik en ze lacht terug. "Maar waarom die datum dan?" Zegt ze. "Nou ze was jarig zag je die slingers niet?" Zeg ik en kijk haar aan. "Nee sorry" zegt ze en haar wangen worden rood.

P.o.v Femke

"Nee sorry" zeg ik en ik voel mijn wangen rood worden en kijk weer naar mijn handen. Hoe kan ik zo'n sukkel zijn geweest zijn zusje is wel mooi... Maarja niet te veel over nadenken ik mag morgen het ziekenhuis uit maar moet wel rusten." Wil je morgen alsjeblieft ook komen om me naar mijn huis te brengen" zeg ik lief hij kijkt me aan. "Tuurlijk als jij belooft dat je op mijn training komt"lacht hij en doet een pruillipje. "Mmmh oke vooruit omdat jij het bent"lach ik. En zo ging de tijd snel voorbij we hadden zo veel gepraat en het was heel gezellig. "Maar ik moet gaan ik eet vanavond bij mijn ouders" zegt hij en hij zit te denken ofzo iets daar lijkt het op dan of kijkt hij nou altijd zo. "Je kan wel mee als je dat leuk lijkt" zegt hij wat nerveus er komt een lach op mijn gezicht. "Natuurlijk wil ik wel mee" zeg ik blij. "Oke ik ben hier vanavond om '19:00' oke?" Zegt hij dan en kijkt me aan. "Isgoed zie je dan" lach ik en geef hem een knuffel en hij loopt de kamer uit. Pffff gelukkig was het zijn zus.

'18:30'
Over een half uur is hij hier. Ik loop naar de badkamer en maak me op en doe een wit shirtje aan met een zwarte broek en mijn rode superstars mijn haren doe ik in een hoge staart. Ik loop de badkamer uit en stoot me arm. Ik duik ineen omdat de pijn heel erg is en voor ik het weet loopt er een traan over mijn wang. Ik veeg hem weg en sta op er word geklopt op de deur. Ik loop ernaar toe en open hem en daar staat Viktor. Hij ziet er zoo leuk uit. "Je ziet er mooi uit" zegt hij en bekijkt me van top tot teen. "Jij ook" zeg ik en geef hem een knuffel en ik pak mijn jas en we lopen naar buiten. We rijden nu 4 minuten en we hebben nog niet gepraat. Ik hoor op de radio het liedje 'Sorry' van justin bieber en op het moment dat ik hem harder wil zetten doet Viktor dat ook waardoor onze handen elkaar raken. Hij kijkt me aan en ik hem. "Eeh ik wil niet weer aangereden worden" lach ik en hij lacht ook. 'Is it to late now to say sorry' ik kijk naar buiten en een paar minuten later staan we stil. Ik ben zo nerveus en Viktor merkt dat waardoor hij mijn hand pakt. Ik kijk hem met een lach aan en we lopen naar de deur hij beld aan en er doet een meisje met donkerblond haar de deur open. Ik herken haar van de foto. "Heey jij moet Femke zijn" zegt ze te vrolijk. "Jij klopt jij Daimy toch?" Zeg/vraag ik. "Ja klopt Viktor Vaclav is er ook als jij even naar hem gaat" zegt Daimy en ze laat ons binnen. Het huis is groot en heel mooi. We lopen de woonkamer in en daar staat heel de Familie ik geef iedereen een hand en stel me voor. We zijn er nu al een tijdje en ik heb al heel veel gepraat met Daimy. Het is een heel lief meisje! En natuurlijk heb ik ook met Viktor's moeder gepraat en heeft ze me allemaal baby foto's laten zien en Viktor schaamde zich zo erg. Het was heel gezellig. Vaclav is ook heel aardig hij is de beste vriend van Viktor en zit ook in zijn team. Het was een geweldige avond.

~~~~

Hoofdstuk 15 al hoop dat jullie hem leuk vonden❤

Xx me

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!