Hoofdstuk 8

946 24 1

P. O. V Viktor

" ach man stop gewoon we hebben niks gedaan" zeg ik chagrijnig. "Jaja zouden wij ook zeggen" zegt Nicolai. "Neem de volgende keer die ene vriendin met dr mee kunnen wij ook 'net alsof de weg kwijt zijn' "zegt Jasper. "Ha ha grappig man" lach ik sarcastisch. Ik loop weg en ga maar naar huis toe. Ik doe de deur open en plof neer op de bank. Laat ik Femke gaan appen.

U: Heey het was leuk vandaag!

Geen reactie terug, mmh oke dan pak ik maar wat cola.

P.O.V Femke

*pling* doet mijn telefoon. Wie zou dat nou weer zijn.

1ongelezen bericht van Viktor♡

Viktor♡: Heey het was leuk vandaag!

U: Klopt moeten we vaker doen zo met z'n tweeën.

Hij is echt leuk ik app Faye wel misschien heeft ze zin om langs te komen.

U: heeey schat zin om langs te komen verveeling heerst hier :(

Fayebæ : tuurlijk daar zeg ik geen nee tegen!

Fayebæ : ben er binnen 10 minuutjes

Faye heeft echt sirrieuus nooit wat te doen. Aan de ene kant best handig want als je vraagt of ze wil komen is zo. Ik had vammidag niks moeten zeggen het verpeste echt ons momment. Maarja. Op dat momment gaat de bel en ik trek een snelle sprint. "FAAAYYE" schreeuw ik en omhels haar. "Lang niet gezien zeg" lacht ze en loopt de woonkamer in en ploft op de bank neer. "Ja klopt wil je wat drinken?" Vraag ik en loop naar de keuken. "Doe maar dat wat ik altijd heb" lacht ze. Faye komt hier zo vaak dat we van elkaar gewoon weten wat we altijd drinken. Ik schenk 2 glazen cola in en loop naar de woonkamer. Ik geef hasr het drinken enze drinkt het in een keer op. "Welke film wil je kijken?" Vraag ik en start Netflix op. "Eeehm Minions"zegt ze lachend. "Je bent echt een kleuter"lach ik en zet de film 'minions' op. Ik loop naar de keuken en pak popcorn, chips en cola. Ik zet alles op het dienblad en loop weer naar de woonkamer en zet het dienblad op tafel. "Oke zet hem maar aan"lach ik. Na een paar uurtjes is de film afgelopen. "Hahah het was echt een grappige film" lacht Faye. "Heb je zin om hier te slapen en dan gaan we vanavond naar een club ofzo" zeg ik blij. "Ja isgoed ik bel mijn moeder even".

"Hoi ja ik wou vragen of ik bij Femke mag slapen?"

"Ja alsjeblieft."

"Oke"

"Ja zal ik doen"

"Doei. Ja doei mam"

"Pfff het mag" zegt Faye blij. "YEAAH" zeg ik blij." Je mag wel kleren enzo van mij lenen" lach ik. "Ja graag" zegt ze. We lopen naar boven en pakken kleren voor dalijk. Het is al 7 uur. "Oke we gaan kijken voor jurkjes" zeg ik. Ik open mijn kast en pak een mooi wit jurkje dat net boven mijn knieën komt. Faye pakt een lichtblauw jurkje die tot haar knieën komt. "Mmh ja deze zijn mooi" lach ik. We doen onze make-up nog en ik krul mijn haar. Faye stijlt haar haren. Ik doen nog roze lipstik op en we zijn klaar om te gaan. We lopen naar beneden en stappen de deur uit. "Let's go"lacht Faye. "Ja we gaan er een leuke avond van maken"lach ik.

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!