Hoofdstuk 49

506 19 1

"Opzicht kun je wel rustig doen" zeg ik boos. "Hoe meer je je mond open gaat doen, hoe meer mensen er gaan pijnlijden van wie je houdt, aangezien ik niet genoeg voor je was" zegt hij boos en knijpt in mijn arm. Hij maakt mijn touw los en duwt me in zijn auto. "Wacht...... Bedoel je daarmee dat jij dat bij Nicolai gedaan hebt?!" Vraag ik wanhopig. Hij knikt even en ik begin harder te huilen. "En dit was nog maar het begin" grijnst hij. "Dit alleen omdat ik niet van je hou? Omdat ik jou niet leuk vind hoe jij mij leuk vind!" Huil ik wanhopig. Hij knikt en ik draai mijn hoofd naar hem toe. "Maar dat komt nog wel" grijnst hij. Boos kijk ik naar buiten. Ik hij ziek in zijn hoofd? Ik draai mijn hoofd om naar mijn telefoon om te kijken of hij nog aanstaat. "Hoelaat is het?" Vraag ik hem in de hoop dat hij mijn telefoon aanklikt. "Dat zie je daar" zegt hij en wijst naar de klok in de auto. Ik zucht even geërgerd en denk aan hoe Viktor zich nu wel niet zou moeten voelen. Waarschijnlijk zou die boos op me zijn. Tranen komen er weer in mijn ogen en ik heb geen zin om er nog tegen te strijden. Ze vallen omstebeurten naar beneden. Onderweg naar ergens waar ik geen idee van heb waarheen.

P.o.v Faye
Na iets wat 10 jaar lijkt neemt Femke op."Hallo Femke?!" Gil ik naar haar."Oh god Faye Luister!!! Luister heel goed naar me, Joël heeft me meegenomen en vraag me niet waarom maar kom zo snel mogelijk hierheen alsjeblieft! En app Viktor en leg alles uit please! Hij komt zo terug!!! Zoek me via mijn IPhone please" fluistert ze en ze begint te huilen. "Ho Femke! Wat een eikel!!!ik ben zo snel mogelijk bij je! Totzo " zeg ik en hang snel op. Wat moet ik eerst doen? Viktor bellen of Femke zoeken. Stresssss!!!!! Ik bel Viktor wel eerst. Mijn vingers vinden zijn nummer en ik begin hem te bellen. "Godver Viktor neem op!" Scheld ik in mezelf. Na de 5e keer dat hij is afgegaan neemt hij eindelijk op. "Wat? Wie is dit?" Vraagt hij moe en? Gebroken? "Dit is Faye, ik heb een groot prob....." Voor ik mijn zin kan afmaken onderbreekt hij me. "Als het over Femke gaat hoef ik het niet te weten" zegt hij bot. "Jezus Viktor luister nou" zeg ik boos. Hij is stil en dat zie ik als een teken dat ik mag doorgaan. "Het gaat om Joël, hij heeft Femke! Wat ze ook de laatste 24 uur tegen je gezegd heeft is NIET waar! Kom zo snel als je kan hierheen! Ik ga nu kijken of ik via Zoek mij iPhone kan kijken en zo niet hebben we een groot probleem! Ik weet niet wat hij met haar gaat doen!" Zeg ik wanhopig. "Hoe weet ik dat dit niet een stomme grap dat jullie willen zorgen dat ik me nog rotter voel?" Vraagt hij spottend. "VIKTOR GODVER STOP MET EEN LUL UIT TE HANGEN! MIJN FUCKING VRIENDIN IS GEKIDNEPT EN JIJ DENKT DAT IK DAAR GRAPJES OVER GA MAKEN! KOM NU MET JE LUIE REED VAN DIE BANK EN JE ZORGT MAAR DAT JE HIER BENT IN EEN RECORDTIJD" schreeuw ik. "Wacht? Je meent het?" Vraagt hij en paniek neemt zijn stem over. "Joël gaat dood" mompelt hij meer tegen zichzelf dan tegen mij. "Let's do this" grijns ik naar mezelf.

~~~~
Omgggg! Ze gaan actie ondernemen😏 Finally!🎉🎊 Ik zit nu in Frankrijk🇫🇷💘 Ik heb een nieuw boekjeee! De eerste 2 hoofdstukken staan Online! Hopelijk willen jullie even een kijkje nemen!💋 Het gaat over Anwar El Ghazi😎🎉Het boek heet 'Wildest Dreams'😇 Je kan ook op mijn Profiel kijken om hem te vinden! Oké, ik beloof jullie dat morgen er weer een hoofdstuk opkomt, als mijn WiFi mee werkt😋 Hopeyalikedit💓 Loveya🌹❤️

Xx Me😎🇫🇷

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!