Hoofdstuk 51

547 19 5

P.o.v Faye
We rijden naar mijn huis toe en daar droppen we Evlon af en dan rijd ik naar Rotterdam. Onderweg praat ik niet veel ik wil gewoon zo snel mogelijk naar Femke toe. Soms voel ik Viktor's blik op me wat me irriteert. Ik rol mijn ogen en kijk hem snel aan. "Wat moet je?" Vraag ik hem. Hij kijkt me even aan en haalt dan onschuldig zijn schouders op. "Niks" mompelt hij. "Oke dan, stop met staren" mompel ik. Hij knikt en kijkt weer naar buiten. Ik focus weer op de weg en hoor de tomtom zeggen dat we er over een paar meter zijn.

P.o.v Femke
Ik zit op een stoel in het donker te luisteren naar stomme verhalen van Joël. Echt waar, kan die gast zijn mond niet houden. Hij kijkt me even aan. "Uhu, Ja vind ik ook" mompel ik en hij gaat weer vrolijk verder. Een geërgerde zucht verlaat mijn mond en ik sluit mijn ogen. Faye mag snel zijn want anders zorg ik ervoor dat ik niet meer kan zien en horen. Mijn hoofd laat ik achter over vallen. "En toen was het uit, echt zovan: ik heb je toch niet nodig, en toen zei ze: nou oke mooi, want ik jou ook niet. Hoe kan ze dat zeggen an de 7 uur dat we samen waren!" Vertelt hij. Ik rol mijn ogen en dan word er op de deur geklopt. "PIZZA!" Roept Joël blij en maakt een sprongetje in de lucht. "Oke, als je nog een beetje een gorse kidnapper zou zijn dan zou je weten dat je nooit pizza moet bestellen" mompel ik en Joël stormt naar de deur. "Sukkel" mompel ik en ik hoor geschreeuw van de deur komen en een harde knal. Ik kijk om me heen en zie een schaar liggen. Ik schuiffel er naartoe met mijn stoel en pak hem op. Ik open de schaar en ga langs het touw heen. Als ik een hand vrij heb komt een persoon de kamer binnen gerent en voor ik het weet word ik omhelst. "FEMKE! Ik zweer het je!!! Als je me dit nog 1 keer aandoet dan vermoord ik je" Schreeuwt Faye in mijn oor. "Kalm, alles is oke! Wacht even! Misschien kunnen we even naar de dokter, AANGEZIEN JE NET MIJN TROMMELVLIEZEN OPGEBLAZEN HEBT" zeg ik sarcastisch. Ze grinnikt even en maakt me dan los. "Zo!" Zegt ze tevreden en ik sta op. Ik rek me even uit en Omhels haar dan nog. "Oke, nu weet ik hoe die arme diertjes zich voelen" mompel ik. "Laat meneer Muffins hier buiten!" Waarschuwt Faye me. "Ik denk dat je hem vrij moet laten" zeg ik. "Ach stil jij!" Grinnikt ze en we lopen naar de deur waar Viktor tegen de muur aangeleunt staat. "Badboy pose jawel" grinnikt Faye. Ik ren naar Viktor toe en sla mijn armen om hem heen. Ik voel dat zijn spoelen zich aanspannen maar dan slaat hij zijn armen om me heen en legt zijn hoofd in mijn nek. We worden onder broken door een romantisch liedje en ik en Viktor kijken beiden Faye aan. "Wat? Ik dacht dat jullie een romantisch muziekje erbij wilden hebben"mompelt ze. Ik kijk haar aan en ze gooit dan haar handen de Lucht in. "Sorry!" Zegt ze frustrerend. Ik en Viktor grinniken even en ik en Faye lopen naast elkaar naar de auto terwijl Viktor Joël draagt.

~~~
Femke is weer back!🎉🎉 Wat gaat er nu gebeuren met Joël?!😏 Jaaaaaaaaa! Ik ben vandaag dus naar de pearl geweest.... En toen heb ik mn ogen laten meten en ik moet dus een bril😂 Leuk man😂🎉 (lees de sarcasme) Ik ga zondag naar Ajax🎉 Anyway👯❤️ Hopeyalikedit❤️ Loveya💘

Xx Me❤️🌹

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!