Hoofdstuk 9

940 25 2

We stappen de auto uit en lopen de club binnen. "Kom we gaan nar de dansvloer" schreeuwt Faye. "Lijkt me een goed plan" schreeuw ik terug. We stappen de dansvloer op en beginnen met dansen. Oppeens voel ik 2 handen om me heupen en danst mee.  "Ik ga even drinken halen moet jij ook wat ?"  Schreeuwt Faye. "Ja graag" schreeuw ik terug. Ik dans verder en ik draai me om en zie oppeens die bruine jongen uit de kleedkamer er staan. "Oh hoooi ik ken jou"schreeuw ik. "Ja klopt " lacht hij. "Ik heet trouwens Joël" zegt hij en danst weer verder. "Ik Femke"lach ik en dans ook verder met hem. "Hier Femmie je drankje"zegt ze en geeft mijn drankje."Dankjewel" zeg ik en drink het drankje op. Na een paar drankjes ben ik echt heel dronken dat ik niet meer helder kan denken. "HIHI ik zie allemaal sterretjes. Jij bent ook suuper knap" zeg ik en sla mijn armen om Joëls nek. "Gaat alles goed" lacht Joël. "Jaaah alles oke met jou dan" zeg ik. Hij komt dichterbij me staan. Hij komt dichterbij met zijn hoofd. "Femke daar staan Viktor en Jasper kom je mee"zegt Faye. "HIHI okee doeeei Joëlletje" lach ik. Ik loop met Faye mee naar de bar. Ik struikel over mijn voeten en beland in Viktor zijn handen. "Ook hallo" lacht Viktor. "Heeeeeeey hoeeee gaaat het" lach ik stom dronken. "Gaat alles oke met haar " vraagt Viktor tegen Faye. "Iets te veel gedronken denk ik" zegt Faye en ze loopt met Jasper naar de dansvloer. "HIHI je ziet er leuk uit" zeg ik. "Dankje jij ook"lacht hij. Ik kijk hem diep in zijn ogen aan. "Zullen we dansen" vraagt Viktor. "Jaaaaah hoor"zeg ik blij. We lopen naar de dansvloer en ik begin met dansen hij volgt mij ritme en danst met me mee. "Je danst beter dan Joël " lach ik.

P.o.v Viktor

Ik zit aan de bar. En zie Joël met Femke dansen. "Gast waarom danst zij met hem" mompel ik. "Ben je jaloers"lacht Jasper. "Nee"zeg ik snel en kijk weer naar ze. Ik zie Joël dichterbij haar staan. Nee dat kan die maar beter niet doen. Zijn gezicht komt dichterbij haar. Maar dan oppeens draait ze haar hoofd om naar Faye. Thanks Faye je bent mijn redder. Nog even en ze hadden gezoend. Ze komen naar ons toegelopen en ze struikeld over haar voet en beland op mijn schoot. "Ook hallo" lach ik. "Heeeeeeey hoeeee gaaat het"lacht ze. "Gaat alles oke met haar" vraag ik bezorgt. "Iets te veel gedronken" zegt Faye." HIHI je ziet er leuk uit" zegt ze. "Dankje jij ook"lach ik. Ze ziet er zo mooi uit. "Zullen we gaan dansen" vraag ik dan toch maar."jaaaah hoor"zegt ze blij. We lopen naar de dansvloer en ze begint te dansen. Ik dans mee op haar ritme."je danst beter dan Joël"lacht ze. "Pfff ik ben beter dan hem" mompel ik. Zal ik haar zoenen of? "Ugh ik voel me niet goed"zegt ze. Zal ik het nu doen. Ik stap dichter naar haar toe. En mijn hoofd komt dichterbij. Zij doet hij haar ook dichterbij. Onze lippen raken elkaar.

P.o.v Femke

Hij komt dichterbij. Gaat hij me zoenen. Ik stap ook dichterbij. Onze lippen raken. Vuurwerk spat elkaar in mijn beuk. Omg ik vind hem zo leuk. We worden onderbroken door Joël. "Uhum Ik wou vragen of jullie nog wat drinken wouden"zegt hij snel. "Eeeehm nee nu niet" zeg ik. "Nee" zegt Viktor wat boos. Hij loopt weg en ik kijk Viktor weer aan ik begint te blozen en kijk weg. Ik heb het gevoel dat ik ga kotsen. "Ik moet naar de wc" zeg ik en ren weg. Bij de wc's aan gekomen hoor ik allemaal geluiden in de wc's. Ugh ik wil het niet eens weten. Ik moet overgeven en spoel door. Ik bekijk mezelf in de spiegel en gooi wat water in mijn gezicht. HEB IK NET SIRRIEUUS MET VIKTOR GEZOEND.

-------------------------------------------------------------

Hehe eindelijk ze hebben gezoend. Wat vinden jullie ervan. Comment voor tips zijn altijd welkom.

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!