Hoofdstuk 43

744 21 2

Er gaat van alles door me heen. Moet ik opnemen? Misschien herken ik zijn/haar stem? Ik durf niet! Ik kijk nog even naar mijn telefoon en besluit dan onder de douche te stappen.

P.o.v Viktor
Ik wacht al een tijdje beneden en ze is er nog steeds niet onder vandaan. Ze deed heel raar vanochtend. Alsof haar iets dwars zit. Ik loop naar de keuken en schenk wat drinken in. Als ik mijn drinken op heb loop ik naar boven toe en klopt op de deur. "Leef je nog" grap ik en ik hoor niks terug. Ik klop harder. "Wat?" Word er terug geschreeuwt. Ik grinnik even en loop dan naar boven. Ik ga rustig op mijn bank zitten en zet de tv aan. Ik zap een beetje en zet voetbal op. Als het pauze is komt Femke binnen. Ik kijk haar aan en haar haar staat alle kanten op. Ik grinnik even en sta op. "Ja let niet op mijn haar! Ik moet het nog föhnen en ik ga het zo nog krullen" zegt ze gelijk. Ik pak haar vast en draai haar om zodat ze me aan kijkt. "Je bent zo ook mooi hoor" lach ik en geef haar snel een kus en gooi haar haar door de war. "Nouuu! Viktor!" Ze geeft me een tik in mijn buik en stapt naar achter. Op de achtergrond hoor je opeens gejuich. "Wat kijk je?" Vraagt ze. Ik kijk naar mijn tv. "Voetbal" beantwoord ik haar vraag. "Typisch" grinnikt ze. "En wat bedoel je daar mee" plaag ik haar. "Niks.... Wie tegen wie" vraagt ze nieuwschierig en kamt haar haren. Ik neem haar mee op de bank en ik plof neer. Dan trek ik haar op mijn schoot. "Sønderjyske tegen BK Skjold" zeg ik. "Ken ik niet" lacht ze. "Zijn Deense teams" zeg ik. "Ajax is beter" grinnikt ze. "Zo mag ik het horen" lach ik en geef haar een kus op dr wang. Ze staat op en pakt de föhn en begint haar haren te föhnen.

P.o.v Femke
Als ik klaar ben met mijn haar pak ik de krultang. "Waarom ga je je haren krullen?" Vraagt Viktor nieuwschierig. Ik grinnik even en plof naast hem neer. "Omdat ik dat mooier vind" mompel ik. "Ik vind je mooier zoals je bent" zegt hij dan en ik voel dat ik moet blozen. Hij trekt me dichter tegen zich aan en plaatst een kus op mijn haar. "Wil je een film kijken?" Vraagt hij lief. Ik knik en hij loopt naar de tv en zet netflix op. "Welke film wil je kijken?" Vraagt hij terwijl hij door heel netflix gaat. "Wat dacht je van Hungergames?" Vraagt hij. "Nee.. te vaak gezien" grinnik ik. Hij scrolt verder. "Oh wacht! Wat dacht je van The Fault In Our Stars?" Vraag ik dan. Hij knikt en start de film. "Ik ga even naar beneden en haal popcorn en cola oke?" Vraagt hij en ik knik en hij loopt weg. Ik hoor mijn telefoon trillen en kijk even en zie dat Daimy me belt. Ik neem mijn telefoon op.

Daimy: Eey Femke!
Femke: Je hoeft niet zo in mijn oor te schreeuwen!
Daimy: Kan je ff op Facebook kijken!
Femke: Waarom??
Daimy: Ik heb een leven nodig voor Candy Crush!!!!
Femke: Bel je me daar voor?
Daimy: .......
Femke: Daimy ik ga ophangen ik ga film kijken met Viktor!
Daimy: .......
Femke: Doei!
Daimy: .......
Daimy: Vergeet niet me een leven te sturen!

Ik hang op en grinnik even. Sukkel! Wanneer ik mijn telefoon wegleg komt Viktor de kamer weer binnen en zet alles op de tafel. Hij gaat naast me zitten en zet de film aan.

~~~~
Oke dat gedeelte moest van Daimy! Ze wou dat ik erin zetten dat ze van Candy Crush houdt. Daimymichelle! 😂💜 Yeaah weer een hoofdstukje!👑 Ik wil jullie echt heel erg bedanken voor al jullie stemmen!😊💜 En dat jullie telkens weer de tijd nemen om mijn hoofdstukken te lezen! Sooo! Als jullie willen dat ik een kijkje neem bij jullie boeken of jullie vragen hebben stel ze! Noujaaa! Ik ben echt super blij met mn 13K!🎉🎉 Ik zal nu wel gewoon stoppen en het hoofdstuk plaatsen😁💜 Hopeyalikedit💋 Byee ik hou van mn zus doei x Faye

Xx Me🎀👑

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!