Hoofdstuk 35

763 24 7

Lieve Femke,
Als je dit leest heb ik spijt. Spijt van alles. Dat ik je heb pijn gedaan, ik was dat nooit van plan. Je wilde me niet meer spreken dus nu zo. Sinds de tijd dat ik je ken voel ik me zo anders. Jij laat me anders voelen. Bij jou kan ik mezelf zijn. Ik dacht altijd dat iedereen met me om wou gaan omdat ik een voetballer was, doordat ik veel geld had. Maar ik weet dat jij anders bent. Dat met dat meisje.... dat was helemaal de bedoeling niet. Blijkbaar kan ik niet zo goed die taal. Maar ik hoop je snel te spreken en dat je niet boos bent op me. Vergeef me als ik bot doe of als ik je negeer. Ik denk gewoon dat het nog geen tijd is om afscheid te nemen.

Xx Viktor♡

Ik doe de brief weer terug. En stop hem in mijn tas. Zonder nog wat te zeggen ga ik zitten. Leveloos staat ik voor me uit. Ik weet niet wat ik moet doen. Gelijk schiet er een antwoord in mijn hoofd. 'Ga naar hem toe! Vertel hem wat je voelt' ik schud de gedachtes weg. Dat kan toch niet. Daimy huppelt blij naar me toe. "Ga je nog actie ondernemen of moet ik je van die stoel af sleuren" grijnst Daimy. Ik sta op en ren naar mijn vader. "Pap? Kan je alsjeblieft wat voor me doen" vraag ik lief. "Alles princess. Wat is er?" Vraagt hij lief. "Regel een ticket naar Denemarken! De eerst volgende graag" vraag ik en geef hem een kus. "Dankje! Doei" zeg ik snel en ren naar Daimy. "Oke ik ga er gewoon heen!" gil ik haast. Daimy grinnikt en dan komt Faye met haar mond snoep naar ons toegelopen. "Heb ik wat gemist" vraagt ze met haar mond vol. "Femke gaat naar Denemarken" zegt ze blij. "Is het niet altijd andersom? Dat de jongen het meisje achterna gaat" grinnikt ze. Ik begin te lachen. " Je vlugt gaat over 1 uur" zegt mijn vader blij. "Dankjewel" ik geef hem een kus op zijn wang en omhels hem. "Mag ik misschien het nummer van je broer" vraag ik. Daimy knikt.

1 ongelezen bericht van Daimy❤

Daimy❤:
0637461583 X

Ik voeg het nummer toe. En zoek het gelijk in mijn contacten.

U:
Heey, ben een vriendin van Viktor. Ik kom ook tis een verassing! Zou jij me op kunnen halen van vliegveld! Alvast bedankt X Femke.

Ik leg mijn mobiel weg en zeg iedereen gedag. Dan loop ik naar de Gate. Voorzichtig ga ik zitten en zie een vrouw met een kinderwagen lopen. Het kindje zit schattig tv te kijken op de tablet. Het zie er super leuk uit. Maar de vrouw is helemaal aan het stressen. Ze heeft allemaal dingen in haar handen. "Moet ik u helpen?" Vraag ik lief. De vrouw knikt. "Graag" zegt ze en ik loop naar haar toe. Ik pak de kinderwagen en pak ook het kindje over. Ik zet hem rustig in de kinderwagen. Daarna pak ik de spullen over en leg het onderin de kinderwagen. "Bedankt" zegt ze. Ik knik en sta weer op. "Geen probleem!" Zeg ik blij en ga naast haar zitten. "Waar kom je vandaan?" Vraag ik. "Ik kom uit London alleen mijn man woond in Denemarken." Zegt ze trots. "Maar hoe praat je dan tegen je zoontje?" Vraag ik. "Nou ik praat Engels tegen hem en hij Deens. Af en toe leren we hem ook Nederlands" rateld ze door en je ziet een glinstering in haar ogen. Er word omgeroepen dat we naar het vliegtuig mogen.

~~~~~
Hihi! Ff snel geschreven!😂 ik zo net kijken en ik dacht echt TEEERING😂 ik heb gewoon al 7,1 K😍🎉🎊 Super blij mee🙊 Thankyou allemaal! Zonder jullie was dit nooit gelukt!😘❤😍 Sooooo Credits to you 😂
LOVEYAAA❤👅💦

XX ME🍑💋

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!