Hoofdstuk 34

773 26 8

Ik ga de bocht om en haal Daimy en Faye in. Dat komt doordat ze vast aan de kant zitten. Na een tijdje is de tijd om. Ik heb gewonnen. "Ik geef toe. Dit was leuk" zeg ik blij. "Ik heb kramp" jammert Faye en ik begin te lachen. We lopen weer naar beneden toe. "Waar willen jullie zo eten?" Vraag ik. "Wat dacht je van een pizza" grijnst Daimy. We knikken hevig en stappen in de auto. "Hoelaat is het?" Vraagt Faye. Daimy pakt haar mobiel en kijkt erop. "Het iiis '14:41'! We moeten snel eten" grinnikt ze. Ik denk gelijk aan hoe ik en Viktor afscheid gaan nemen. Ik zucht even en kijk naar buiten. Faye tik me aan en ik draai om. "Wat is e...." voordat ze haar zin afmaakt stoot ze haar hoofd tegen het plafon. "Hahahahaha OMG! Je had je hoofd moeten zien!" Lach ik en doe haar hoofd na. Dan begint ze ook te lachen. Als de auto stopt stappen we een pizza tent in. Faye rent als een debiel naar de kassa toe en bestelt onze pizza's. "Ze is echt een debiel ofniet" lacht Daimy en ik knik. Faye komt terug gelopen. "Oke ik denk dat jij nodig iemand hebt om mee te praten" grijnst Faye. "Vind je hem nou leuk of?" Vraagt ze ik zucht. "Ja alleen ik weet niet, we hebben een soort van ruzie" mompel ik. "Ja maar ik ken Viktor hij heeft er wel een reden voor" zegt Daimy ik kijk haar ik. "Ik zag hem zoenen voor mijn gezicht! Dat maakt het niet anders. Maarja we hebben niks!" Mompel ik. "Maar ik wil het nu niet over hem hebben" op dat momment komt er een meisje aangelopen met onze pizza's. We bedanken haar en eten het op. "Ik zit vol" jammer ik. Ik kijk naar mijn buik en wrijf erover. "Ik neem hem wel" roept Faye blij en pakt mijn laatste stukjes pizza. "Eey meiden we moeten gaan!" Begint Daimy. We rennen snel weg. Als we weer bij het hotel aankomen rennen we naar de kamer. Natuurlijk heb ik mijn koffer al ingepakt dus kan ik even rustig zitten. Ik zie Daimy en Faye spastisch rond rennen. Ik grinnik even en sta op. "Als jullie je koffer inpakken zorg ik wel voor de kamers" lach ik. "Dankje je bent de beste" roept Daimy en rent haar kamer in. "Thaaaanks" zegt Faye en rent onze kamer in. Ik zet alle kussens recht en begin met schoonmaken.

----
We staan op schiphol met de hele groep. Onderweg heb ik naast Nicolai gezeten en wat gepraat over wat we gaan doen als we weer thuis zijn. Viktor neemt zo zijn vliegtuig richting Denemarken al. Ik zie hem afscheid nemen van al zijn teamgenoten. Bij Daimy blijft hij even staan. Hij omhelst haar en zegt haar gedag. Er komt een lach op mijn gezicht als hij mijn kant op komt lopen. "Doei Faye" zwaait hij blij en loopt mijn voorbij. Wat? Meen je dit nou echt? "Moet je niks tegen mij zeggen" roep ik hem na. "Owja doei" roep hij terug en loopt naar zijn Gate toe. Een steek gaat door mijn buik. Hoe kan hij? Ik plof neer op de grond. Wat heb ik verkeerd gedaan? Oke ik zei dat hij niet meer tegen me hoefde te praten maar alsnog. Ik kijk in de richting van hem. Hij draait zich nog om en kijkt me aan. En loopt de hoek om. Ik heb zo de nijging nu om mijn middelvinger op te steken. Ik pak mijn tas voor eten en zie een brief zitten. Verbaast haal ik hem eruit.

Lieve Femke,

~~~~
HIHIHI. Oke een deel heb ik op school geschreven en een deel net. Dus nog even snel een hoofdstukje💋 Super leuk de comments die ik krijg!👅💦❤ Echt bedankt! Hopeyalikedit🎀🙋
Loveya🔥💖

Xx Me❤👅💦💋

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!