Hoofdstuk 25

862 30 2

Ik trek me terug en kijk hem verbaast aan. Ik voel mijn wangen rood worden. "Eehm ... sorry " zegt hij terwijl hij in zijn nek krabt. "Nee nee... tis eh oke denk ik" ik glimlach zwakjes en kijk hem aan. "Maare ik moet eh trainen ik zie je later wel weer" zegt hij en dan loop hij snel weg. Wattefuck is er net gebeurd. Ik draai mee om en zoek Daimy. "Daaaiimyyy" gil ik terwijl ik het hele hotel rond ren. Mensen kijken me echt aan alsof ik een mogool ben ofzo. "Daaimyyyy" gil ik weer en maak een sprongetje in de lucht. Ik draai me weer om en begin weer met gillen tot ik haar zie. "Daaimmyyy" zeg ik en loop naar haar toe. "Omygod ikhebdusnetmetViktorgezoendenomygawdd" ratel ik in een keer door. "Oke en nu rustig zodat ik het kan verstaan" lacht ze. Ik kijk snel om me heen. "Ik heb met Viktor gezoend" zeg ik en gooi mijn handen in de lucht en ga dansen. "Whoop whoop" "whoop whoop" dans ik en Daimy lacht. "Echt" gilt ze en springt in de lucht. "Nu nog zorgen dat het echt wat word" grijnst ze en wrijft in haar handen. Ik grinnik en trek haar mee naar het zwembad.
----
"Noo way"lacht ze en huilt bijna. "Jaaa echt" lach ik en we staan op om weg te lopen maar ik glij uit waardoor ik in het water val. "Aaaaaah. Nee omg" gil ik als ik boven water kom. Daimy huilt van het lachen en ik kijk haar aan. "Oke wauw. Dit is NIET grappig" zeg ik en kijk haar aan. Daimy rolt over de vloer heen en ik ga chagrijnig uit het zwembad en loop weg. "Godver mijn telefoon" zeg ik kwaad en sla me voor mijn hoofd. "Pff slim Femke" ik loop door naar boven en trap chagrijnig tegen de muur. "Auu" ik trek een pijnlijk gezicht. "Wauw jij bent echt slim ofniet?" Hoor ik iemand lachen en ik draai me om. "En hoe kom je zo nat" lacht hij. "Nou ik ben misschien in het water gevallen en is mijn telefoon nat" zeg ik en laat sip mijn telefoon zien. Ik zie een klein lachje op zijn gezicht en hij begint te lachen. "VIKTOR dit is NIET grappig" zeg ik en kijk hem aan. Hij lacht zich kapot en ik loop mijn kamer binnen. "Pff" hoor ik achter me en ik draai me om. "Je mag hier niet komen" zeg ik en steek mijn tong uit. "Mmh jawel" zeg hij en gaat op de bank zitten. Ik loop naar mijn kamer en kleed me om en doe mijn haar los en kam het. Als ik terug loopt staat hij oppeens voor me. Hij kijkt me in mijn ogen aan. "Je ogen zijn zo mooi" zegt hij en hij krijgt een klein lachje op zijn gezicht. "Was het trainen leuk" zeg ik en hij begint te grijnzen. "Ja je moet meedoen" lacht hij. "Oke 1x maar ik kan het echt niet" hij kijkt me nog steeds aan en hij komt dichter bij. Ik plaats mijn lippen op die van hem. De zoen is lief en zacht. Zijn tong tikt mijn onderlip aan en ik open mijn mond. Onze tongen spelen een vurig spelletje. Hij lijdt me naar de bank en de deur gaat oppeens open en we springen gelijk weg. Daar staat Daimy dan met haar mond open. Ze begint oppeens te grijnzen. "Euhm ik zie je vammidag wel bij de training" zegt hij snel en loopt weg. "Wat was dat dan" zegt ze met een grijns. Ik voel mijn wangen rood worden. "Niks..." antwoord ik en ga op de bank zitten. "En je wilt dat ik dat gelooft" lacht ze en ik knik ja.

~~~~
Oke lol. Hihi hopelijk vonden jullie hem leuk. Volgend Hoofdstuk gaan ze lekker trainen. Dat gaat zo dom worden. Hope you all liked it. Loveeyaa❤

Xx me❤

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!