Hoofdstuk 14

858 22 0

We hebben nog veel bijgepraat over alles en nog wat. Toch mis ik Viktor wel hoe kan ik hem nou vergeten wat een sukkel ben ik ik ga hem maar appen om te zeggen dat het me spijt. Ik pak mijn telefoon en open app.

U: heey sorry nog:(

Geen antwoord terug mmh t zal wel ik open instagram en kijk op zijn account. Hij is zo lief ik open een foto met een meisje en zie eronder '30-11-15❤' staan. Er breekt iets in mij. Wacht wat? Nee dit kan niet ik krijg tranen en leg mijn telefoon weg en trek de dekens over me heen. Zo lig ik dan een tijdje er word op de deur geklopt. "Eten" word er haast geroepen. Ik heb nu echt geen zin in eten." Ik heb geen honger" roep ik terug en veeg mijn tranen weg komop Femke jullie hadden ook niks. "Er is hier iemand voor je" word er gezegt en ik voel me best alleen dus 1 iemand erbij kan wel. "Laat diegene maar binnen" zeg ik na een tijdje stil geweest te zijn ik zie een knappe jongen binnen lopen. "Viktor" zeg ik en voel die steek weer in mijn maag waardoor ik het niet zo vrolijk uitbreng. "Heey ik hoorde van Faye dat je me weer herkende" zei hij alsof hij het awkward vond. "Ja hoe kan ik jou nou vergeten" lach ik wat zwakjes. "Sorry daarvoor" zeg ik en kijk hem hoopvol aan. "Ik vergeef je als je morgen wat met me komt eten" lacht hij hoe kan hij nou doen alsof er niks is dalijk word zijn vriendin jaloers. "Eehm" zeg ik." Zeg nou geen nee" zegt hij snel met een pruillipje ik lach. "Hoe kan ik nou nee tegen jou zeggen ik vind het goed als je maar niet weer verdwaald" lach ik en klopt op mijn bed als teken dat hij mag gaan zitten. Hij doet wat ik zeg en loopt naar me toe en gaat zitten hij kijkt me aan van mijn ogen naar mijn lippen en weer terug. "Zooo nog wat gebeurt in die 2 weken dat ik weg was?"zeg ik zodat die toegeeft dat hij een vriendin heeft. "Nee ik heb vaak aan je gedacht en dacht dat je het niet zou halen" zegt hij en schuift dichter naar me toe. Ja ik heb het gemerkt lekker aan me gedacht ja tuurlijk. "Aawh dat ik lief van je " zeg ik en geef hem een knuffel en kijk hem daarna van dichtbij aan als ik terug ging uit de knuffel. Hij heeft me nogsteeds vast en kijkt me aan. "Viktor ik ......" en voor ik het weet zitten zijn lippen op de mijne. In mijn hoofd gaat van alles. 'Je moet dit niet doen Femke hij heeft een vriendin' 'Femke jij verdient hem niet' ik word er gek van en haal mijn lippen van de zijne af. "Viktor dit kan niet" zeg ik sip hij kijkt me vragend aan. "Je vriendin dit kan je niet doen" zeg ik en kijk hem bedroeft aan.

~~~~~
HIHI eindelijk weer een hoofdstuk hopelijk zijn jullie er blij mee ideeën altijd welkom en leuke berichtjes ook!! Check ook even mijn andere boek 'Maybe we belong together' loveyouall!❤

Xx me

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!