Hoofdstuk 41

755 25 5

We lachen even en ik kijk dan naar buiten. Ik denk terug aan dat berichtje. Hoe is diegene het te weten gekomen? Niemand weet het. Ik hoor Viktor tegen me praten en daarom draai ik me hoofd om naar hem. "Huh wat zei je?" Vraag ik dan. Ik zie hem lachen. "Wat is er? Sinds vanochtend doe je zo raar?" Zegt hij en kijkt me bezorgt aan. "Je hoeft je geen zorgen te maken er is niks aan de hand hoor" probeer ik hem gerust te stellen. Hij knikt even. "We gaan toch niet elke winkel in" mompelt hij. "Je zou niet zeuren" zeg ik en steek mijn tong uit. Hij rolt even met zijn ogen en parkeert de auto dan. We stappen uit en lopen richting de winkels. Hij slaat zijn arm om me heen en er komt een glimlach op mijn gezicht. Ik kijk even om me heen en zie allemaal kleine kindjes op ons afkomen. "Mama! Dat is Viktor Fischer! Wil je vragen of ik met hem op de foto mag?" Hoor ik een klein jongetje zeggen. Alleen er staat een hele grote groep om hem heen. "Dat gaat niet lukken kijk daar kom je nooit tussen" zegt ze teleurgesteld. Ik loop naar ze toe en ga gehurkt voor het jongetje zitten. "Wil je met Viktor op de foto?"vraag ik dan. Hij kijkt verlegen op en knikt dan even. Ik kijk naar de moeder en ze knikt even. Ik steek mijn hand uit en hij pakt hem aan. Samen lopen we richting Viktor. Ik til hem op en geef hem aan Viktor. Hij kijkt me even aan en ik gebaar dat hij met hem op de foto wilt. De moeder pakt haar telefoon en ze maakt een foto. Hij zegt gedag tegen het jongetje en geeft hem dan weer aan mij. Ik zet hem neer. "En was dat leuk?" Vraag ik blij. Hij knikt even en geeft me dan een knuffel. Ik zwaai en loop weer terug. Als er nog een paar kinderen zijn gaat hij nog even met ze op de foto en als hij klaar is lopen we een winkel in. "Super lief! Maar je neemt de tijd er gewoon voor" zeg ik en geef hem een kus. "Ik ben lief dat weet je toch" zegt hij zelfverzekerd. Ik geef hem een tik in zijn buik. "Opschepper" grinnik ik en ga opzoek naar leuke kleren.

----
Als we hebben betaald lopen we weer naar de auto. Ik ben in allemaal winkels geweest en Viktor is soms nog op de foto geweest. "Super leuk vandaag" zeg ik blij. Hij knikt even en zegt niks meer. Zou er wat zijn? "Is er wat?" Vraag ik dan. Hij schud zijn hoofd. We stappen de auto in en 'light it up' komt op. Ik zet hem wat harder. Ik kijkt naar buiten en krijg een appje.

Onbekend:
Was het leuk in de stad? Als ik jou was zou ik wat afstand van Viktor houden.
(Afbeelding)

Ik doe mijn telefoon snel weg en mijn handen beginnen te trillen. Wat zou hij moeten. Ik kijk even naar Viktor. Zou ik het hem vertellen?

~~~~
MWHAHAHAHHAHAHAHA. Oke lol😂 weer een berichtje😏 van wie zou het zijn? En wat zou hij moeten?😏😂 jaaaah. Sorry dat ik een tijdje niet heb geupdate😐 ik had cito's. En nee ik zit niet in groep 8. 😂😛 achja! 11 K QAKKSNDNSJXJDMD!🎉🎉 SUPEERR BEDANKT LOVEYAAAAAA💋💋🔥💍👑
Hopeyaliked it❤💋

Xx Mee👑🔥❤

Finding our wayLees dit verhaal GRATIS!