48

124 2 0
                                    

Jeg stiger på bussen. Fuck det i dag jeg skal sige farvel til dem.. Det så hårdt, jeg ved jeg vil bryde sammen.. Jeg kan ik klare det.. En lille tåre falden ned over min kind og lander på mit ben.. Jeg stiger af bussen og går ind.. "Hej Hannah" råber Zayn og løber hen og kysser mig "Hej..hej" siger jeg "skat, du må ik græde"siger han og prøver alt på ik også at gøre det "det svært" siger jeg og krammer ham hårdt ind til ham "Øh hej Hannah" kommer det fra en grinede Niall "hej" og der bryder jeg sammen "rolig Hannah, det skal nok gå søde" kommer Liam hen og siger. Efter jeg er blevet mindre ked af det, deler jeg brevene ud "læs dem nå i sidder i flyet, og før det behøver i ik snakke om det" siger jeg og sætter mig oven på Zayn "okay" mumler de. "Vi..vi skal til at sige farvel" afbryder Liam "ja" mumler vi andre "Louis pas nu på dig selv ik?, der skulle jo ik ske dig noget" siger jeg og kysser ham på kinden "ligemåde søs" smiler han "Harry, din skøre ged..Pas nu på dig selv" siger jeg og kysser ham på panden "i lige måde, og husk du altid kan ringe" smiler han "farvel Liam, husk pas på de andre" siger jeg og kysser ham på næsen "Niall, pas på dig selv.. Hvis der sker dig noget tilgiver jeg aldrig mig selv, og heller ik hvis der sker de andre noget.." siger jeg og kysser ham i håret "Zayn du..du lover at passe på dig selv, vi ses snart igen det lover jeg" siger jeg og kysser ham på munden "i lige mådem hvis der sker dig noget.. Kommer jeg hjem med det samme" siger han og trækker mig med ind i et længer kys "Zayn kom, vi skal på nu" siger Harry "ja" siger han og går. En tåre forlader min kind og sådan bliver det ved. "Jeg elsker jer, husk det" hvisker jeg da flyvet lætter.

Niall's synsvinkel .

"Nå skal vi ik se hvad der står i brevene?" spørg jeg "jo" mumler de andre "godt du starter Harry" "okay" siger han og fisker brevet op

"Heej Harry din trold<3 pas nu på dig selv, ellers har jeg bedt Liam og Louis om det haha<3 nå men håber du få et godt halvt år..<3 og jeg lover nå i kommer hjem, så stå jeg klar og tager imod jer<3 og lov mig du ik har fuck'et med nogle piger haha.<3ses din trold elsker diig!<3"

læser han op og få tåre i øjenende." Din tur Liam "okay" siger han og åbner brevet

"Hej Liam, du er verdens dejligste bedsteven man kunne ønske sig, jeg har altid drømt om at møde dig sådan rigtig og bliver venner med dig<3 du har gjort mit liv godt igen, du fik mig på sporet igen<3 og det sætter jeg pris på<3 husk nu at passe på de andre..!<3 du den eneste fornuftige af alle de andre tosser haha<3 hilsen din bedsteveninde Hannah<3<3"

læser han op smiler "din tur Louis" oka finder det lige" siger han

"Hej Louis din ged<3 du en skøn fyr<3 du godt nok den ældste men ik den mest ansvarlige haha<3 så jeg har bedt Liam om at passe godt på jer alle, så der ik skulle ske jer noget, og jeg kender Liam han kan heller ik altid være helt ansvarlig.. Så du skal også passe på de andre haha<3 hilsen Hannah din ged<3

Læser han og smiler "dig Zayn" smiler han "okay"

"Heeei Zaynmus, jeg er virkelig glad få du spurgte mig om kærester, få lige siden One Direction kom til Danmark, havde jeg et crush på dig haha<3 nå men du verdens skønneste fyrjeg har mødt<3  jeg elsker dig vireklig højt, og ja  vi har sku haftn op og ned turer.. Men det vi blevet stærker af. Håber du få et godt halvt år<3 hilsen Hannahmus<3<3" læser han og bliver helt rød i hovdet "så det bare dig Niall" siger han "ja" smiler jeg.

"Hej Nialler, jeg er rigtig gald få at have mødt dig.. Og jeg ville ønske jeg havde det mange år før.. Nå men altså hvidere i tekste haha. Nå men kan du huske til jeres koncerter i danmark?, der kom der en pige ind til jer med hendes far?.. Han græd vær gang han så dig, og du var hans yndlings.. Han snakkede hele tiden om hvor skønt det var at se dig optræde og hvor skønt det var at snakke med dig.. Den mand er nu død.. Og hans højste ønske var at fortælle dig. At han var stolt over at kunne kalde dig hans søm.. Men din mor ville ik lade ham se dig, fordi han gik fra hende.. Han snakkede hele tiden om hvor fedt det kunne være at han kunne være sammen med dig i en dag.. Så ja jeg er altså din søster. Og nå du kommer hjem skal du møde din rigtige farmor og farfar, og din halv søskende.. Nå men håber i for et godt halvt år.. Elsker dig bror<3 hilsen din lillesøster Hannah Horan<3<3"

læser jeg op "har jeg en lillesøster?" spørg jeg og krigger rundt på de andre "ja" siger Zayn.

Hannah' synsvinkel.

Jeg sidder bare og kigger da jeg høre en sige mit navn "Hej Hannah" siger en velkendt stemme, jeg vernder mig om og ser min mor står bag mig med en høj mand "mor..mor hvem er det?" spørg jeg bange "din nye far" griner hun. Og efter det bliver alt sort.

>>>'Heei, så sluttede bogen (dårlig sluting i know). Meeen der kommer snart en 2'er der hedder My Story.. Nå men altså tak fordi i gad læse min bog<3<3<<<

1DWhere stories live. Discover now