45

104 2 1
                                    

Jeg var lige kommet ind af døre til "mit" nye hus.. "Jeg er hjemme" råber jeg og på 0,5 står Daniel og krammer mig "hvor har jeg savnet dig" siger han "lige måde bror" griner jeg " nå men farmor og farfar er ik hjemme, og jeg går i seng nu godnat"smiler han "godnat" siger jeg og krammer han, jeg finder selv vejen op mit værelse og gør mig klar og alt det man nu skal gøre inden man går i seng. Der går ik langt tid før jeg er i drømmeland..
Næste morgen vågner jeg af at det banker på døren. "Kom ind" råber jeg "øh Hej Hannah" siger en stille Zayn "hvad vil du?" spørg jeg irriteret "Hannah, prøv og hør her.. Jeg vil gerne have fortalt dig det.. Men du bedtyder så meget få mig at det er svært af fortælle at vi ik skal ses i et halv år.. Hannah jeg elsker dig, og du ved jeg ALDRIG vil finde en anden end dig" fortæller han og en lille tåre finder vej ned af hans kind, jeg går hen og fjerner den med min tommelfinger "Zayn, lov mig du aldrig vil forlade mig.. Og uanset hvad der sker, så vil du altid være her få mig?" spørg jeg "jo, og de andre drenge er også ked af over de ik har sagt det før" siger han "Zayn, lad os glemme det" siger jeg og kysser ham "Oka" mumler han i kysset."Øh kommer i?" kommer det fra en grinene Niall "hvor du gav mig et chok, jaja vi kommer nu" griner jeg, og gå hen og krammer ham "nå hvad skal vi så lave?" spørg jeg "vi skal ud at købe ind til imorgen" siger Niall "ok" smiler jeg.
Zayn's synsvinkel.
Vi sætter os ud i bilen, og begynder at køre. "Men øh Hannah, jeg lover dig.. Nå vi kommer hjem tager vi til Irland" siger jeg og smiler "ja okay det glæder jeg mig da til" siger hun og griner "haha det da godt" afbryder Niall "Niall!.. Hvorfor skal du altid afbryde mig?" spørg jeg en smule irriteret "haha, fordi det sjovt at se dig sur" griner han "haha.. Den var god Niall" griner hun "er du tøsefornærmet nu Zayn?" spørg Niall "så er vi her" siger jeg og prøver at snakke ude om det hele. Vi stiger ud af bilen, og går over til de andre..
Hannah's synsvinkel.
"Heeei drenge" siger jeg og løber han få at kramme dem "Hej" siger de i munden på hinanden "er du blivet glad igen?" spørg Harry "undskyld mig, men Harry er du dum?" griner jeg "nej?" griner han "okay" griner jeg og begynder at ind mod indgangen. Da jeg kommer ind ser jeg der er et blad med min og Niall på forsiden. Jeg skynder mig hen få at læse det.
"Hannah Hansen utro mod Zayn Malik.. Vi fandt Hannah og Niall Horan sidde og snakke og kramme på en bænk, da Zayn var på hospitalet" læser jeg stille få mig selv "hvad laver du Hannah?" kan jeg høre Harry spørge "der..der stå jeg er utro med Niall.. Og..og det er jeg jo slet ik, vi sad jo bare og snakkede og krammede som venner?.. Hvordan kan de gøre det her, og hvad vil jeres fans ik sige? Jeg vil sikkert få en hel gruppe fans efter mig.. Hvorfor fuck kan de heller aldrig bare spørge" spørg jeg "Hannah jeg ved det ik?.. Men vi ved i ik er utro med Zayn, også ber vi bare Niall om at blogge at i ik er kærester og dig og Zayn er" siger han "Oka"siger jeg og smiler.
Harry's synsvinkel.
"Niall" siger jeg "ja?" spørg han "kan du ik lige blogge, at dig og Hannah kun er venner.. Og at hende og Zayn er sammen" spørg jeg "jo.. Men hvorfor det?" spørg han og griner "bladet skriver at dig og Hannah er utro mod Zayn" siger jeg "okay.. Så gør jeg det" siger han og tager sin mobil op af lommen.
Niall's synsvinkel.
"Halløj guys! bare lige så i ved det, er mig og Hannah ik sammen, hun er sammen med Zayn og ik andet. Mig og Hannah er bare rigtig gode venner, og bladet skriver det bare for at få penge.. Tak for i lige ville se denne video" siger jeg og stopper videoen,"så er den klaret" siger jeg til de andre og smiler. Efter noget tid hvor vi har gået rundt og købt alt det vi skulle, beslutter vi os få at køre Hannah hjem. "Vi ses imorgen, vi flyver 07.28" siger jeg og krammer hende "Oki, ses elsker jer" smile hun "lige måde" siger vi næsten i munden på hinanden.
Hannah's synsvinkel.
Jeg gik op til hoveddøren og låser den op,"Danni, jeg hjemme" råber jeg "Hej Hannah, kom lige vi skal snakke med dig" siger han og ser alvorlig ud "okay?" siger jeg underene, jeg går ind i køkkenet hvor min farmor og farfar sidder "Hej" siger jeg og sætter mig, "Hannah vi har noget vi gerne vil fortælle dig" siger min farfar "ja, så sig det?" griner jeg "okay godt så, inden din mor fandt din far, havde hun en anden mand som hun fik Mark og Sarah med.. Og inden din far fandt din mor, fik han også et barn.. Der hedder...
>>> Heei, ja det er et lidt langt kapitel, men altså ja nu slutter mig bog snart, så det derfor❤️ <<<

1DWhere stories live. Discover now