33

122 2 0
                                    

Jeg havde lige blevet gode venner med de andre, og alt var så det skulle være. ''Zayn?'' siger Hannah ''ja skat?'' svare jeg tilbage ''hvornår tager vi til Irland?'' spørg hun og kigger mig  i øjnene ''øh'' siger jeg og kigger på Liam ''vi tager af sted på lørdag, få så har vi fået sommerfrie'' siger han og smiler ''ok'' smiler hun og går igen.

Niall's synsvinkel.

''Harry, vil du med ud og handle?'' spørg jeg og leder efter mine nøgler ''jaja'' siger han og begynder at tage sko på ''må jeg køre med?'' spørg Hannah og smiler ''øh jada'' siger jeg og begynder at tage mine sko på.

Der er en akavet stilhed i bilen, jeg beslutter mig så at bryde den. ''Nå Hannah, glæder du dig til vi skal i sommerhus?'' spørg jeg og kigger ud på vejen igen ''ja meget, det bliver sjovt, også kan jeg også få lov til at snakke irsk'' grinede hun ''nå ja'' sagde jeg og kørte ind på p-pladsen. 

Harry's synsvinkel.

Vi var lige gået ind, og der kommer en gruppe fans hen og beder om autograf og billede. ''Hvem er det?, og hvad laver hun sammen med jer?'' spørg de og kigger flabet på Hannah, ''det er Hannah, Zayn's kæreste'' siger Niall og gå hen få at tage fat i hende.'' Hold dig fra ham'' råber den ene, og man kan se Hannah bliv skræmt,'' Kom lad os gå videre'' sagde jeg og begyndte at gå. Efter ca en halv time var vi færdige, og de andre var i gang med at pakke imens jeg betalte. ''Hej, det bliver 453 kr'' siger hun og smiler ''her'' siger jeg og smiler. Vi havde lige sat os ind i bilen, da Hannah pudslig råber stop...

1DWhere stories live. Discover now