23

122 3 1
                                    

Vi er lige bliver færdig med at spise, jeg skynder at tage mine ting af bordet og gå op på mit værelse få at skrive til Hannahs farmor. Jeg fisker min mobil op fra de bukser jeg havde på igår.
* Zayn=Z Hannahs farmor=HF*
Z= Hej, jeg vil gerne spørge om det er ok at Hannah kommer med til Irland, da mig og de andre drenge skal i sommerhus.?
Der går ik mere end ca 3 min også svare hun.
HF= Hej Zayn, det er okay at hun gør det, jeg pakker en taske og kommer hjem til jer med den, hvad er adressen?
Z= Ok super, den er *********
HF= Tak ses om lidt
Jeg slukker min mobil og går ned til de andre. "Hvor har du været skat?" spørg Hannah og smiler til mig "Ømh skulle lige ordne noget søde" siger jeg og sætter mig ved siden af hende "ok, hvis du ik vil sige det" siger hun og spiller tøse fornærmet "du ret dårligt til det der" siger Naill og griner "haha"siger hun og prøver at holde masken så godt hun kan. "Hey skal vi ik se en filmen?" Spørg jeg og kigger på de andre "jo"svarede de i munden på hinanden "hvad skal vi så se?" spørg Hannah "gyser!" råber vi i kor "åh nej" siger hun og laver hundeøjne "5 mod 1 så jo" siger Liam og Louies i munden på hinanden "fint, så find den film vi skal se også går jeg ud og laver popcorn" siger jeg og begynder at gå, da jeg kommer fordi Zayn klasker ham mig i røven "ad det udklækket" siger Naill og laver et sjovt ansigt, vi andre begynder at flække af grin.
>>> ved godt jeg sagde jeg nok ik vil skrive før onsdag eller torsdag, men ja har haft tid og sådan også har jeg fundet ud af hvordan man gør på mobil, håber i kan lig bogen i må gerne stemme!<<<

1DWhere stories live. Discover now