41

103 2 2
                                    

Harry's synsvinkel.
Jeg er lige blivet gode venner med Hannah igen. Og jeg fortryder virkelig de ord jeg sagde.. Jeg bliv afbrudt af Hannah som sagde mit navn "Harry" siger hun "ja hvad er der?" spørg jeg og kigger ind i hendes smukke blå øjne, "Zayn, han overlever.. Han har fået en hjernerystelse, og vil blive udskrevet imorgen" siger hun med lys i øjenene "hvor det fedt" smiler jeg.
Zayn's synsvinkel.
Hvor jeg henne? hvorfor står de alle og kigger sådan på mig? "Zayn" hviner Hannah "ja?" griner jeg "åh hvor er jeg glad få at se dig" siger hun og kysser mig "lige måde, men altså øh hvor jeg henne?" spørg jeg og kigger rundt "din tosse du på hospitalet" griner hun "hvorfor?" spørg jeg "der var en anden bil det kørte ind i dig" siger Liam "ok" siger jeg og gaber.
Harry's synsvinkel.
Efter ca 5 min kommer der en kvinde ind af døren "Hej.. Må jeg ik få et billede med jer?" spørg hun "øh jo" svare vi i munden på hinanden "Zayn du min yndlings" siger hun og løber hen få at kramme ham.. Jeg kan se lyn i Hannah's øjne "roli" der stopper jeg min sætning få sidst jeg sagde det bliv vi uvenner.. "Øh Liam, kan du ik lige spørg Hannah om hun ik kan slappe lidt af?" spørg jeg "jojo" siger han og går hen til hende..
Hannah's synsvinkel.
"Hannah, kan du ik tag det en lille smule roligt..? det jo bare en fan" spørg han "OMG.. Kan i drenge kun finde ud af at sige tag det roligt!?.. Den idiot skal fandme ik lægge an på min kæreste" råber jeg så alle kigger på mig "kaldte du mig lige idiot?" spørg damen "JA! og hvis du ik kan høre hvad jeg siger.. Så lad vær med at spørge!" vrisser jeg af hende..

1DWhere stories live. Discover now