19

144 3 0
                                    

''Hvor skal vi så hen Zayn?'' spurgte jeg og kiggede på ham ''jeg tror bare vi køre hjem, ik drenge?'' svarede han og smilede til mig ''okay'' sagde jeg og kiggede ud på vejen. Der var helt stille i billen, og wow det er fatisk dejligt.

Harry's synsvinkel.

''Zayn'' hviskede jeg ''ja, hvorfor hvisker du?'' hviskede han tilbage ''skulle vi ik spørge om vi må komme op i Naills sommerhus, også kan Hannah jo komme med?'' smilede jeg ''jo, det er fatisk en god ide'' svarede han.

Hannah's synsvinkel.

''Hvad hvisker i om?'' spurgte jeg og kiggede på dem begge ''øhm ik noget'' skyndte Harry sig at sige ''så siger vi det'' sagde jeg på en flabet måde, vi begyndte at grine.

Vi var lige kommet hjem til dem, og Naill var gået ud for at lave noget mad. ''Skal vi ik se gyser?'' sprurgte Louies om ''jo'' skyndte Zayn og Liam og sige i munden på hinanden.

Efter Naill var blevet færdig med maden, satte vi gyser på og satte os i sofaen. Jeg sad i mellem Liam og Zayn. Vi var alle blevet færdig med at spise, så jeg satte mig op af Zayn, han tog armen om mig. Mit i filmmen, fik jeg et kæmpe chok, jeg lage mit hovde ind til Zayns brystkasse, jeg kunne høre hans stille vejrtrækninger. Jeg lå ca 5 min, også faldt jeg i søvn.

Zayn's synsvinkel.

Hannah var lige faldet i søvn, så jeg tog et tæppe og lage over hende.

Efter Filmmen var slut tog jeg Hannah, op i mine arme, og bare hende op i min seng. ''godnat, elsker dig'' hviskede jeg og kyssede hende blidt på kinden, der kom nogle så lyde fra hende men hun sov hvidere. Jeg valgte at skrive til hendes bedsteforældre at hun sov hos mig.

>> Tak for 155 serer, ja ved godt det ik er så mange men er MEGA GLAD!! så tak <3<3<<

1DHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin