27

116 1 0
                                    

Da jeg er kommet ud i køkkenet tager jeg et glas vand.''Hey bro, er du ok?'' spørg Naill ''jaja, har det helt findt'' siger jeg og smiler et falsk smil ''sikker?'' Ja er helt sikker'' siger jeg en smule irreteret og går.

Naill's synsvinkel.

Jeg kan se Liam ik har det ret godt, så jeg vælger at gå ind og sige det til de andre.''Jeg tror altså ik Liam har det ret godt'' siger jeg og sætter mig ned ''hvorfor?'' spørg Hannah og kigger på mig ''det tror jeg bare ik, han virker ik som han plejer'' siger jeg.

Zayn's synsvinkel.

Efter ca 5 min, kommer vores pizza. ''Liam kommer du? der er mad'' råber jeg ''bare stil den i køkkenet, så kommer jeg og henter den'' råber han tilbage. Jeg går ind i stuen til de andre, og vi begynder at spise. ''Hey, skal vi ik tage til fest i aften?'' spørg Louies ''jo'' råber Naill og hopper op og ned som et lille barn juleaften. ''Men jeg har ik nogle kjole'' siger Hannah og kigger trist på mig ''Gemma har en du kan låne'' siger Harry ''tak'' siger hun og hendes øjne lyser op.

Hannah's synsvinkel.

Jeg havde lige fundet den kjole jeg skal have på. Det bliver bare en stram sort kjole, og ligger en let make'up. ''Så jeg færdig drenge'' siger jeg og smiler.

Zayn's synsvinkel.

Wow hun er smuk... ''Zayn luk munden'' griner Louies ''det sku svært nå hun er så smuk!'' siger jeg og begynder at gå ud mod bilen, vi få sat os ind og begynder at køre.

1DWhere stories live. Discover now